1986 Jetta 16V
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Re: My Jetta 16V KR- Club 9J с полирани бордове
Ами много не ми се сменя защото трябва да е цяло рекаро от двойка с четири врати а такива се намират много трудно в добро състояние без скъсано и протрито,само две предни не искам защото ще стане голямо разминаване в тапицерийте.Мислих да взема само предни плитко рекаро и тапицер да прехвърли тапицерията от мойте но ще видим по натам.
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Achim Lauritzen написа:Ами много не ми се сменя защото трябва да е цяло рекаро от двойка с четири врати а такива се намират много трудно в добро състояние без скъсано и протрито,само две предни не искам защото ще стане голямо разминаване в тапицерийте.Мислих да взема само предни плитко рекаро и тапицер да прехвърли тапицерията от мойте но ще видим по натам.
И този ти салон е хубав, допреди да го видя, не бях виждал Голф 2 с подлакътник на задните седалки.
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Achim Lauritzen написа:Ами много не ми се сменя защото трябва да е цяло рекаро от двойка с четири врати а такива се намират много трудно в добро състояние без скъсано и протрито,само две предни не искам защото ще стане голямо разминаване в тапицерийте.Мислих да взема само предни плитко рекаро и тапицер да прехвърли тапицерията от мойте но ще видим по натам.
Аз правих подобна интервенция, но ползвах плат от задни седалки- ЦЪК

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Може да вземеш само предни седалки и да направиш цялостно претапициране на салона. Тамън дори и да не са перфектни новите като претапицираш всичко ще имаш перфектен салон без разлика в тапицерията. Има фирми които правят страхотни неща в София, виждал съм тяхна работа но да не правя реклама..., може с плат, с кожа или алкантара, което на мен лично най-много ми харесва.
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
първия VW който съм карал беше джета (на баща ми)... колата я няма вече ама сентиманта си останал ! браво колега колата много радва окото !!! 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Жоро, само с прехвърляне едва ли ще стане. Сигурно ще иска и прекрояване, иначе вероятно ще стои като чувал. Поне така си мисля де, плиткото рекаро е с доста по-различна кройка според мен от обикновената седалка. Идеята с цялостното претапициране не е лоша, щото наистина няма да намериш запазен салон. Другият вариант е салон от Мк4, там имаш шанс да го намериш без скъсано и протрито, по моя преценка спортния салон от Мк4 (който май не се води рекаро) е с доста по-добра странична опора от моето плитко рекаро, макар и външно да не изглежда такава голяма разликата.
Аз съм ти го казвал и пак ще ти кажа, че такава кола с такъв мотор не й отива да е с такъв "обикновен" салон, пък бил той и с тапицерия от лимитирана серия...

- Жоро Делчев
- BBS Collector
Mислил съм по въпроса с салона но цялостно претапициране е напълно изключено защото същата или подобна тапицерия едва ли ще се намери а тя е едно от нещата който най-много се вързват с цялостния замисъл на колата а именно old school GTI с леки модове и запазване на колкото може повече сток елементи.Салон от голф 3/4 е изключено - няма да се вързва грам - все едно да сложа фарове от Bora
Оптималния вариант според мен е да взема две предни седалки плитко рекаро и да му позвам само долната част на която ще се сложи тапицерията от сегашните с прекрояване разбира се от тапицер а гърба на седалните си остава сегашния,задната седалка си е направена за Джета с подлакътник и ски сак и различно захващане неща който липсват при голф и е немислимо да я заменям 

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Много красива е станала ! 

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Работата с салона много сложна , сега се замислих . А ако праснеш някоя яка кожа ? .... то като се замисля и кори ще трябват , тя луда работата .
Жоре за мк2 табло с червена лайсна не си ли мислил ?
Жоре за мк2 табло с червена лайсна не си ли мислил ?
- Жоро Делчев
- BBS Collector
Кожата върви ръка за ръка с клима,черен мокет и други кори
Червена лайсна съм мислил но незнам как ще стане добре с фолио или с боя...

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Черния мукет е лесен само кажи че го искаш
Кожата също няма да е много трудна , ама кожените кори за 4 врата ... Ей там е играта . Аз освен моите които сега са ми на джетата други за продан не бях виждал .
Оригиналния полукожен салон от рали не е никак лош варянт по принцип ама надписа "rallye" няма да ти се върже с идеята за колата , но пък от друга страна си е знам за рядкост и е малък

Оригиналния полукожен салон от рали не е никак лош варянт по принцип ама надписа "rallye" няма да ти се върже с идеята за колата , но пък от друга страна си е знам за рядкост и е малък

- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alpine написа:Оригиналния полукожен салон от рали не е никак лош варянт по принцип ама надписа "rallye" няма да ти се върже с идеята за колата , но пък от друга страна си е знам за рядкост и е малък
Е, то няма да е никак лошо един ден колата да стане Jetta Rallye

- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Джета рали, ми идва асоциация БМВ М3, яка работа
Иначе ето ти една идея
/05.jpg)
Иначе ето ти една идея
/05.jpg)
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
Браво за Jetta-та!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
madcap написа:Джета рали, ми идва асоциация БМВ М3, яка работа
Иначе ето ти една идея
Оххх, недей, че и моите лиги потекоха... моят идеал за салон на Мк2 е този:

Този плюш ме кефи адски много, дори и кожата не ми харесва толкоз. Но май е от Jetta GLI, а те са само САЩ-версиите. Не съм виждал наживо подобна красота. Жоро, дойде ми и друг вариант. Така и така ще прекрояваш седалките примерно, направи предните с кожени страници (от качественаизкуствена кожа, много по-здрава е), сложи малко и на задните, колкото да се вържат с предните и ето ти салон. За плиткото рекаро имам нещо впредвид, само чакам да видя един салон от Октавия дали ще мога да го вмъкна, притеснява ме задната седалка... и моите предните ще останат свободни.