Започна промяната и на моето кабрио..
- pitona34
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Започна промяната и на моето кабрио..
И на мен така ми се вижда... не се обиждам, искам обективни мнения, докато е време да се променя нещо.
Ако сложиш на колата спортно окачване наистина ще изглежда много по добре но,по добре не я караи тогава
Тази стъклопластова броня от пред няма да изкара много
Преди няколко години когато и мен още ме влечеше тунинг ала NFS си бях сложил на колата такава броня от стъкломат и в комбинация със спортното окачване издържа точно половин час преди да се строши
Ще се увериш сам като я подкараш
така че или я карай висока като джип със тази броня или си вземи едни "койл оувъри" свали колата ниско на земята и сложи оригиналната броня
и праговете нещо не си ги нацелил май
П.П. А иначе салона е направо #1
с естествена кожа ли го прави?

Последна промяна от G60 на Пон 01 фев 2010 6:16, променено общо 1 път.
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Моето виждане за хубаво кабрио е:изчистени брони и прагове,ниско окачване и класически джанти.
Нещо такова.

Нещо такова.

- pitona34
- Автомобил:
- Двигател:
T.C.T. написа:Моето виждане за хубаво кабрио е:изчистени брони и прагове,ниско окачване и класически джанти.
Нещо такова.
Колеги, значи ще я сваля, и ще я покарам с новата маска, и каквото сабя покаже (колко ще издържи) за сега мисля - дали да махна тези прагове или да сменя и задната броня. Защото ако предната не издържи дълго, оригиналната предна броня също е боядисана и готова за слагане (сменям я моментално). По принцип ме интересува - тази система (хидравлично повдигане и сваляне на колата) с която са снабдени някои Ситроени. Искам, да мога да вдигам колата когато трябва и да се сваля по същата причина. Е да, зависи колко е скъпо....
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Праговете задължително !
- Волен
- Автомобил: 1996 Polo 6N
- Двигател: 1H
Нямаш си на представа колко хубава ще е колата ти с оригинални прагове и предна броня....
Другото ми харесва доста.
Другото ми харесва доста.
pitona34 написа:bodil4o написа:pitona34 написа:Не,няма да я боядисам като модела,ще е черен в горната част и червен в долната...дано да ми хареса че какъвто съм,връщам колата и се пребоядисва...
По-добре няма ли да е ако е черна отдолу и червена отгоре ... помоли някой на фотошоп да ти ги направи двата модела ... тъмния цвят е по-добре да е отдолу
Не знам,боядисвам я така заради белият салон,и черното табло и гюрук,пък и е със затъмнени стъкла.Давах я колата на фотошопъри от тунинг.бг ама ми я направиха както искам черно горе и червено долу,и не ми е удобно да досаждам само аз,тъй като искам да видя повече идеи,ама карай ще видим как ще е,после не ме бърка да обърна цветовете-искам да стане страхотно,а не горе долу. Ето снимката не е перфектна но:
Аз бях този който ти я направи,макар и доста несполучливо.
Не се притеснявай да пишеш в темата по всяко време,които може ще ти помогне.

Поздравления колата ставa наистина красива!

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Не ми харесват праговете и бронята.. Праговете на 3ката кабрио имат някакъв особен чар ,а ти точно тях си развалил. Отмина времето на тия тЮнинг брони 

- Golf4Turbo
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AUM
Колега праговете не се вързват на визията на красавеца, не му го причиняваи и ги махни.
п.с. това е лично мое мнение, важното е на теб да ти харесва
се пак колата си е твоя
п.с. това е лично мое мнение, важното е на теб да ти харесва

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Бронята и праговете не ми харесват...И не бутай задната броня,просто си сложи другата отпред.
- pitona34
- Автомобил:
- Двигател:
Значи праговете ги махам. Решено е, и на мен не ми харесват. Ще отида днес да кажа да ги свалят. Благодаря ви за мненията. Предната броня да я покарам малко, пък после ще я махна. Поне да и се нарадвам, пари струва.... 

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Според мен с праговете е по-готино, иначе седи прекалено постно.Амаа както си решиш. 

- boqnov_83
- Автомобил: VW GOLF MK3
- Двигател: AFN
Golf_Diesel_ написа:Според мен с праговете е по-готино, иначе седи прекалено постно.Амаа както си решиш.
И според мен с тези прагове си е добре,не мога да разбера какво не им харесвате.

- Golf4Turbo
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AUM
boqnov_83 написа:Golf_Diesel_ написа:Според мен с праговете е по-готино, иначе седи прекалено постно.Амаа както си решиш.
И според мен с тези прагове си е добре,не мога да разбера какво не им харесвате.
се пак не е бмв