Започна промяната и на моето кабрио..

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
pitona34
Автомобил:
Двигател:

Re: Започна промяната и на моето кабрио..

Мнениеот pitona34 » Съб 28 ное 2009 17:09

И на мен така ми се вижда... не се обиждам, искам обективни мнения, докато е време да се променя нещо.

G60

Мнениеот G60 » Съб 28 ное 2009 17:26

Ако сложиш на колата спортно окачване наистина ще изглежда много по добре но,по добре не я караи тогава :idea: Тази стъклопластова броня от пред няма да изкара много :не: Преди няколко години когато и мен още ме влечеше тунинг ала NFS си бях сложил на колата такава броня от стъкломат и в комбинация със спортното окачване издържа точно половин час преди да се строши :012: Ще се увериш сам като я подкараш :bishop така че или я карай висока като джип със тази броня или си вземи едни "койл оувъри" свали колата ниско на земята и сложи оригиналната броня :idea: и праговете нещо не си ги нацелил май :roll: П.П. А иначе салона е направо #1 :applause: с естествена кожа ли го прави?

Последна промяна от G60 на Пон 01 фев 2010 6:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Съб 28 ное 2009 19:04

Моето виждане за хубаво кабрио е:изчистени брони и прагове,ниско окачване и класически джанти.

Нещо такова.

Изображение

Потребителски аватар
Bandit
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bandit » Съб 28 ное 2009 22:07

:kef: браво колега супер е количката надявам се ще претърпява още промени. колкото до праговете на мен не ни се виждат лоши добре са монтирани на новото на предната броня по скоро трябва да обърнеш внимание на задната броня нещо по подходящо различно от оригиналното виждам на там си се насочил.джантата и стои прекрасно. на мен лично ми харесва и ти пожелавам успех за напред.

Потребителски аватар
pitona34
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitona34 » Нед 29 ное 2009 11:34

T.C.T. написа:Моето виждане за хубаво кабрио е:изчистени брони и прагове,ниско окачване и класически джанти.

Нещо такова.

Изображение

Колеги, значи ще я сваля, и ще я покарам с новата маска, и каквото сабя покаже (колко ще издържи) за сега мисля - дали да махна тези прагове или да сменя и задната броня. Защото ако предната не издържи дълго, оригиналната предна броня също е боядисана и готова за слагане (сменям я моментално). По принцип ме интересува - тази система (хидравлично повдигане и сваляне на колата) с която са снабдени някои Ситроени. Искам, да мога да вдигам колата когато трябва и да се сваля по същата причина. Е да, зависи колко е скъпо....

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Нед 29 ное 2009 12:19

Праговете задължително !

Потребителски аватар
Волен
Автомобил: 1996 Polo 6N
Двигател: 1H

Мнениеот Волен » Нед 29 ное 2009 15:30

Нямаш си на представа колко хубава ще е колата ти с оригинални прагове и предна броня....
Другото ми харесва доста.

Потребителски аватар
george19
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот george19 » Нед 29 ное 2009 21:29

pitona34 написа:
bodil4o написа:
pitona34 написа:Не,няма да я боядисам като модела,ще е черен в горната част и червен в долната...дано да ми хареса че какъвто съм,връщам колата и се пребоядисва...

По-добре няма ли да е ако е черна отдолу и червена отгоре ... помоли някой на фотошоп да ти ги направи двата модела ... тъмния цвят е по-добре да е отдолу :да:

Не знам,боядисвам я така заради белият салон,и черното табло и гюрук,пък и е със затъмнени стъкла.Давах я колата на фотошопъри от тунинг.бг ама ми я направиха както искам черно горе и червено долу,и не ми е удобно да досаждам само аз,тъй като искам да видя повече идеи,ама карай ще видим как ще е,после не ме бърка да обърна цветовете-искам да стане страхотно,а не горе долу. Ето снимката не е перфектна но: Изображение

Аз бях този който ти я направи,макар и доста несполучливо.

Не се притеснявай да пишеш в темата по всяко време,които може ще ти помогне. :)

Поздравления колата ставa наистина красива! :)

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Нед 29 ное 2009 21:43

Не ми харесват праговете и бронята.. Праговете на 3ката кабрио имат някакъв особен чар ,а ти точно тях си развалил. Отмина времето на тия тЮнинг брони ;)

Потребителски аватар
Golf4Turbo
Автомобил: Golf 4
Двигател: AUM

Мнениеот Golf4Turbo » Вто 01 дек 2009 9:15

Колега праговете не се вързват на визията на красавеца, не му го причиняваи и ги махни.

п.с. това е лично мое мнение, важното е на теб да ти харесва :) се пак колата си е твоя

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Вто 01 дек 2009 9:39

Бронята и праговете не ми харесват...И не бутай задната броня,просто си сложи другата отпред.

Потребителски аватар
pitona34
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitona34 » Вто 01 дек 2009 11:12

Значи праговете ги махам. Решено е, и на мен не ми харесват. Ще отида днес да кажа да ги свалят. Благодаря ви за мненията. Предната броня да я покарам малко, пък после ще я махна. Поне да и се нарадвам, пари струва.... :beer

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Вто 01 дек 2009 14:33

Според мен с праговете е по-готино, иначе седи прекалено постно.Амаа както си решиш. :)

Потребителски аватар
boqnov_83
Автомобил: VW GOLF MK3
Двигател: AFN

Мнениеот boqnov_83 » Вто 01 дек 2009 20:32

Golf_Diesel_ написа:Според мен с праговете е по-готино, иначе седи прекалено постно.Амаа както си решиш. :)

И според мен с тези прагове си е добре,не мога да разбера какво не им харесвате. :gruebel

Потребителски аватар
Golf4Turbo
Автомобил: Golf 4
Двигател: AUM

Мнениеот Golf4Turbo » Сря 02 дек 2009 6:25

boqnov_83 написа:
Golf_Diesel_ написа:Според мен с праговете е по-готино, иначе седи прекалено постно.Амаа както си решиш. :)

И според мен с тези прагове си е добре,не мога да разбера какво не им харесвате. :gruebel

се пак не е бмв :) а оригиналните са повече от доволни :) праговете въобще не се вързват...

Върни се в “Оптичен тунинг”