проблем с парното(решено)
-
edinstven32
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с парното(решено)
Здравеите колеги имам следния проблем. Парното ми не духаше топло а хладно голф 2 разглобихго цялото.
Клапите бяха заминали дунапрена го нямаше сложих нов направихго.Изчистих радяторчето иго зглобих, след това обезваздоших системата пак духа хладно докато не загреи до 90 градоса тогава чак се поява да духа топло. А като е на 40 50 градоса духа хладно. От какво може дае, можели да е от термостата да не отваря навреме и системата защото като пипна долния маркуч когато е ня 50 60 градуса е студен. И каде се намира сапротивлението за степените на вентилатора за парното ас сам сас (климатик). Щесам ви благодарен .
Клапите бяха заминали дунапрена го нямаше сложих нов направихго.Изчистих радяторчето иго зглобих, след това обезваздоших системата пак духа хладно докато не загреи до 90 градоса тогава чак се поява да духа топло. А като е на 40 50 градоса духа хладно. От какво може дае, можели да е от термостата да не отваря навреме и системата защото като пипна долния маркуч когато е ня 50 60 градуса е студен. И каде се намира сапротивлението за степените на вентилатора за парното ас сам сас (климатик). Щесам ви благодарен .
Последна промяна от edinstven32 на Пон 30 ное 2009 19:29, променено общо 1 път.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем с парното
Добре щеше да е да смениш радиаторчето, колкото и да си го мил и т.н. ако е било запушено - пак си е такова.
-
mitzzo_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
колега аз направих същото,вадих парното подлепих клапите с киче стана супер смених си антифриза продухах си системата и си работи добре без дертове иначе преди това беше хладилник.
-
edinstven32
- Автомобил:
- Двигател:
Самоче радяторчето ми е ново сменялсамго.
-
edinstven32
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е решен.
е кажи поне как го реши и от какво се оказа че е..не е честно така да отваряш тема и да не я довършваш както трябва..може да има хора на които да им е полезно това
- fori golfa
- Автомобил:
- Двигател:
Да кажи кво е било станало да видиме дали си прав
-
edinstven32
- Автомобил:
- Двигател:
Значи свлих отново радяторчето и познаите парво го надух на чишмата сложих маркуча на единия изход и на накраиника на чишмата. мизерия голяма после го напалних сас кислол иго оставих 20 минути пален. псле повторих процидурата оште 3 пати товае. пробваите и вие сегае африка вав голфарата.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с парното(решено)
колега кислола е доста силен,не знам длаи ще е добре тва с кислола,аз иначе като прочетох кво си направил и че има подобрение рещих и аз да сваля утре моя , та някой ако знае да каже има ли опасност кислола да повреди радияторчето,или с нещо друго да го почистяedinstven32 написа:напалних сас кислол иго оставих 20 минути
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_jett написа:колега кислола е доста силен,не знам длаи ще е добре тва с кислола,аз иначе като прочетох кво си направил и че има подобрение рещих и аз да сваля утре моя , та някой ако знае да каже има ли опасност кислола да повреди радияторчето,или с нещо друго да го почистяedinstven32 написа:напалних сас кислол иго оставих 20 минути
Няма да имаш проблем колега, аз на колата така напълних радиатора със кислол и го оставих 12 часа да кисне така, после излязоха сумати глупости от него, и си викам язък че карам колата с антифриз... И радиатора стана като нов.. не се притиснявай няма да имаш проблем с кислола.
п.п Що се вика, той тоалетната със зор отпушва, камо ли нещо друго да прецака

-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
IceHeart написа:Що се вика, той тоалетната със зор отпушва, камо ли нещо друго да прецака
попринцип най добре си е ново радиаторче но и прочистването с някой добавки върши работа
благодаря на колегата че си приключи темата както трябва,така сам се убеди че е полезен на много други 

-
edinstven32
- Автомобил:
- Двигател:
М да които иска да дава пари за ново радяторче ас сам доволен от тожа което направих.Дсносам помогнал на някои сас кослола.
- bobiivanov
- Автомобил:
- Двигател:
От къде го купувате тоя кислол и колко струва
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
по магазините го има колега и е еввтин кум лев лев и нещо,казаха ми че бил като сода каустика
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”