Голф3 TDI(AFN-110)-турбото пренадува.
- boqnov_83
- Автомобил: VW GOLF MK3
- Двигател: AFN
Re: Голф3 TDI(AFN-110)-турбото пренадува.
Проблема с пренадуването вече го няма.Проблема е решен,оказа се че турбото се е зацапало.За мой късмет се разминах без разглобяване,просто и напълних километража на магистралата и колата вече е патрон.. 

- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вс епак я наблюдавай щом е то зацапване след време да не почне пак да ги рпави тия номера. браво че си я оправил
- boqnov_83
Brezel написа:вс епак я наблюдавай щом е то зацапване след време да не почне пак да ги рпави тия номера. браво че си я оправил
Ааа няма да и позволя.Вече си научих урока дизела си иска яко ръчка а не да се кара на тихи обороти.Пък и с чиповете от теб немога да и се нарадвам.
- boqnov_83
За колегите решили да чипосът автомобилите си.Моля не правете компромиси,било то заради цената или нещо друго...ще сгрешите.Kaзвам го от опит,аз направих грешката да си поставя чипове при човек който явно си няма и представа от тези работи.Резултата колата започна да пуши все едно е за основен ремонт,зацапа турбината и си еб.....За да не си създавате главоболия като мен се обръщаите към хора разбиращи си от работата.
Сега съм с чипове от колегата Brezel и съм много доволен.Колата се превърна направо в самолет,разхода на гориво е нормале пак поизпушва но далеч не е кандилото което беше до сега.Така че ако сте решили да чипосате автомобилите си Brezel е вашия човек.
Сега съм с чипове от колегата Brezel и съм много доволен.Колата се превърна направо в самолет,разхода на гориво е нормале пак поизпушва но далеч не е кандилото което беше до сега.Така че ако сте решили да чипосате автомобилите си Brezel е вашия човек.

Върни се в “Дизелови агрегати”