Утре от 10 саата ще го пробвам .
Коментари:
1,4l - 85 к.с. ,4 дискови спирачки ,5 скорости.На пробег 1300 км
Като цяло съм доволен .Обезшумяване на високо ниво, тапицерия ,панел също качествени.
Много стеганто управление - направо директно, спирачки също идеални с много малък ход, сервото кърти.
Купето е пораснало и е от големината на Г3 .
Двигателя набира добре , при движение с 40-45 км на 5 та тръгва да се ускорява , без замисляне.
Новото поло
- Alex_Heat
- Автомобил: Audi TT
- Двигател: 1.8T
Re: Новото поло
Преди около 2 седмици тествах новото поло. Имах желание да бъде 1.2 ТДИ, (Блумоушън)защото го чакам това чудо на икономичността от началото на годината, за да го видя какво представлява, но уви все още не е в производство и ще почакаме близо годинка, за да се появи. Все пак реших да бъде бензин и тествах 1.4. Първите впечатления веднага ми бяха : Съеденителя, който отлепяше толкова много в началото, че чак изгасих колата веднъж при потеглянето. Като оборудване е може би най-добрия автомобил в класа си. Като возия беше малко стегната и съм забелязъл, че нашите дупки не прощават и на най-новите автомобили ... Като вървеж не ми се стори като моя АЕБ Пасат и честно казано се чудех защо при 2000 хиляди оборота няма никаква тяга, а си идва чак като качиш от 3 нагоре
за момент забравих каква кола карам и общо взето си чаках турбото да се пусне, но то така и така не идваше
Шегата настрана. Колата е добра за градски автомобил. Веднага след полото покарах едно много зло бензиново Сироко, което честно казано толкова много ми допадна и хареса, че го карах само на първа и втора в града ... звука беше много хубав, а и двигателя беше перфектен.

- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
Много пари за малолитражка...
Иначе изглежда добре на външен вид...
Лично на мен, дори повече ми допада от Голф6.

Иначе изглежда добре на външен вид...

Лично на мен, дори повече ми допада от Голф6.
- cenitel
- Автомобил:
- Двигател:
ми това което ми предлагат в поло за един двигател и оборудване за около 24-26 в другите марки(фиат,форд,шкода,опел,мазда,рено,пежо и сеат)еднакъв клас говоря са между 19-22 хилки освен в мазда за 23400.Така,че сори ама си ибрах друго то за 28 голф 6 да си вземе човек.Но полото е наистина много добра кола(освен много твърдото возене и малко скъпата поддръжка) става опр за топ 3.
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vladko написа:Имаха промоция във Фолксваген-Пасат 2.0 тди 140кс хай лайн със кожа/климатроник и т.н. 48000лв без ддс.
Колега това е цената със ДДС, а има и по-ниски от тази :
http://volkswagen.bg/files/bg/element/file_download/vw_times_4th_edition.pdf
по темата: Вместо да се меткаш на Поло за 34 к, гледай хората каква кола ти дават за без пари и с много екстри при това:
http://volkswagen.bg/modelle/golf_group/golf6/promotions/?rel=statTeaser_newGolf_26980
и те тва:
http://volkswagen.bg/modelle/polo_gr/new_polo/promotion/
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Мда, прочетох и аз.
Това поло си заслужава приза
Това поло си заслужава приза

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ли само ми се струва или новия Голф Вариант си е чиста Петица/Джета със променени стопове 

Matematiks написа:На мен ли само ми се струва или новия Голф Вариант си е чиста Петица/Джета със променени стопове
какво общо имат твоите струвания за голф/джета с темата за новото поло ??????
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Просто се загледах,сори за бллагия спамец
Иначе Флай пакета включва резервна гума като екстра
много добра оферта не е за испускане
Иначе Флай пакета включва резервна гума като екстра

много добра оферта не е за испускане
- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател: