hooligan_sk написа:Luper написа:според мене тука вече идва факторът възпитание, култура, човещина или както искате го наречете
омръзнало ми е като изпреварвам някой ТИР и по средата някой е такъв "мъж" със 160 да ме застигне и да ми се лепне на една педя от бронята, да ми светка, да ми кима, мигачи, чистачки да ми пуска.. после засичания, средни пръстове и т.н. Тва като бях с Лупото ама редовно ми се случваше, въпреки че в повечето време поддържах непосилната за него скорост от 120км/ч
Интересното е, че същите е тия мъже като съм с джипа на баща ми в подобни ситуации веднага намалят и държат сериозна дистанция през цялото изпреварване, а след тва плахо ускоряват..
изводът какъв е - трябва повече толерантност и по-малко "доказване". Кво ти пречи като си в лявата лента и виждаш, че в средната малко пред тебе друга кола настига камион примерно, който видимо се движи доста по-бавно от вас, ми намали малко, изпреварете заедно камиона, после изчакай спокойно човекът пред тебе да се прибере, ускори си и живи здрави!
Повечете шофьори са много слаби. Не в механиката на колата, а в поведението на пътя. Небрежни, безхаберни и тн. Просто незнаят какво се случва и не ги интересува. НЕДОПУСТИМО е в лява лента да идват коли и да предприемеш изпреварване без газ до долу. Дори и да не ти дават зор отзад, дори и да няма никой отзад, за да изпревариш трябва да ускориш! Ей такива "колеги" които се движат с 105км и настигат камион движещ се с 100 и ми заемат лентата и продължават да изпреварват с 105, това са най-нетолерантните шофьори.
ПП: Иначе да държиш 160-170 с AHF с 5 скорости си е просто гаменщина!!!
двигателя е железен! 160-180 от Варна до Шумен и не мръдна! нито масло нито вода. шапка им свалям на VW