tusheto написа:напрао ми разби сърцето.толкова мерак имах.а значи няма полза да ти казвам,че е 93-та година(т.е.стар"прост" мотор,без значение че излиза от основен ремонт).
!
cecoRS написа:Здравей Brezel на мен ми трабват чипове за new beetle 1.9 tdi 90 к.с. 2000 г. и Audi 2,5 tdi 150 к.с. 98 година AFB двигател![]()
cecoRS написа:А ако мога да си сложа и на сутиена тип Saxo 1,6 vts Magneti-Marelli ще стане прекрасно...
tusheto написа:ок,пич.виждам,че си печен и ти благодаря много.Но ако наистина намериш нещо свържи се с мен,моля!по-принцип не влизам в vw форум,но просто намерих линк и така разбрах за тебе(добиваш известност
.кажи ми някакъв начин за контакти!е-мейл,skype,icq,тел?можеш да ми кажеш и на лично съобщение.ае peace!!!
Brezel написа:Здрасти погледни номера на ECUto i номера на оригиналния чип. Погледнах на бързо и видях че има един за 200Е 2000 к.см 16 V. Твоя колко клапана е.
Поздрави
blacki написа:Колега ти да не си с такъв като моя карбуратор 2ЕЕ с ЕКУ бош? Щот те се слагат на мерцедес W124 и май чипа не се сменя ама не съм сигурен. Иначе имат чип отгоре де.![]()
tusheto написа:а на twingo 94-та 1.2 л 43кв колко ще се вдигне мощността,как е горенето и има ли значение,че е на газ? мерси!
Vi-MAX написа:Brezel написа:Освен това като е на газ няма смисъл щото тогава чипа не играе роля.
били обяснил защо така мислиш (или пък го реши спонтанно)))
щото аз съм на друго мнение
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта