kolega 6te probvam dano stane
КИРИЛИЦА!

Как да си поправим дръжките (голф 2 ) + снимки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- boss_901
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да си поправим дръжките (голф 2 ) + снимки
kolega az imam i dryg problem kato drapna da otvarqm vrata drajkata se otlepva ot vratata moje6 li da mi kaje6 kak da q napravq???
КИРИЛИЦА!
КИРИЛИЦА!
- titanium69
- Автомобил:
- Двигател:
като отвориш вратата има един болт който държи дръжката виж да не е хлабав
- boss_901
- Автомобил:
- Двигател:
ще погледна братле
колега много добре си направил, че си пуснал тази тема много е полезна
и съм сигорен , че на много хора ще им помогне 

- V_i_T
- Автомобил: Golf 2 GTI
- Двигател: PB 1.8i 112 hp 1991
- Контакти:
Колеги, направих номера с дръжките при мен.
Резултата е впечатляващ!
Само искам да добавя, че вместо болтчета сложих самонавиващи се видии за метал - което позволява при незадоволителен резултат да се развие малко видията и по този начин да се регулира колко добре да се отваря вратата. Това е просто за да се избегне случая, когато трябва да се подлагат още шайби.
Браво на колегата за темата и мерси за идеята!

Резултата е впечатляващ!
Само искам да добавя, че вместо болтчета сложих самонавиващи се видии за метал - което позволява при незадоволителен резултат да се развие малко видията и по този начин да се регулира колко добре да се отваря вратата. Това е просто за да се избегне случая, когато трябва да се подлагат още шайби.
Браво на колегата за темата и мерси за идеята!

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
И аз по същия начин си оправях дръжките на вратите , само че в долният краи на болта слагах винаги нещо гумирано за да не опират метал към метал
Това съм го правил само на оригиналните ми дръжки , понеже неси струва да си играеш за ментета , на които ще им се прецака нещо друго . На мене ми се изваждаше цялата пластмаса , и един ден да отварям вратата и я гледам , тя се разколачи и дръжката остана на колата само по скеле
Темата си заслужава да остане , има кои какво да научи

Това съм го правил само на оригиналните ми дръжки , понеже неси струва да си играеш за ментета , на които ще им се прецака нещо друго . На мене ми се изваждаше цялата пластмаса , и един ден да отварям вратата и я гледам , тя се разколачи и дръжката остана на колата само по скеле

Темата си заслужава да остане , има кои какво да научи

- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги радвам се че съм ви бил от полза
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Аз вчера си купих нова дръжка за предната дясна страна, но пак не иска да се отваря.Да не би пък проблема да е в самия механизъм отстрани на вратата. 

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Лесно ще разбереш. При смъкната дръжка си пъхаш пръста в голямата дупка и трябва да напипаш един палец, малко вляво се пада. Като го натиснеш надолу, вратата се отваря
Ако не ще, яко с WD-40 докато раздвижи 

-
- Автомобил:
- Двигател:
идеялна тема днес се възползвах от нея и си оправих дръжката на колата.На автора на темата 1 ГОЛЧЧМО БЛАГОДАРЯЯ за труда и за акъла реализиран в снимков матерял.Просто Перфектно
- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги радвам се че съм Ви помогнал

-
- Автомобил:
- Двигател:
Може и ключалките да се смъкнат от вратите, да се почистят и смажат, при мен има ефект (поне на предните) 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Golfer26 написа:Може и ключалките да се смъкнат от вратите, да се почистят и смажат, при мен има ефект (поне на предните)
При мен всичките ключалки са почистени и смазани ... Има защо

-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Re:
Lombardo написа:За да не се занимавате с тези глупости просто свалете дръжката и изкривете пластината на ключалката която се натиска от палеца на дръжката и готово........ за 5 минути
Lombardo написа:Понеже 15 години работих в автокъща и съм разглобил и сглобил не знам колко дръжки на голфове и пасати мисля че имам малко по добър поглед на нещата от ремонт на дръжки за 4 врати .......,сам реши дали говоря глупости....Ако е така ок няма проблем, ако искаш пък ела да ти покажа как става и нищо не се чупи.
sa6i4 написа:Еми то в автокъщите повечето неща така се правят,колкото да се замаже положението.После какво ще прави новият собственик-негов проблем...
Абе верно тея от автобранша много лъжат. За около 3 мин. на дръжка се справих. Па и на тъста ги оправих та изкарах една ракия

Благодаря, колега Lombardo. Отдавна ме мъчеха. Кажи им, че е хубаво да си вземат по тънки клещи, стават и прави зегер-клещи.

Аз вчера си купих нова дръжка за предната дясна страна, но пак не иска да се отваря.Да не би пък проблема да е в самия механизъм отстрани на вратата.
Ми точно там е проблемът!! Дръжката си е добре, но понеже пластината отвътре на вратата, която контактува с палеца на дръжката, е поуморена няма контакт. Изкриви самата пластина (палец) отвътре във вратата.