блокирана врата
-
- Автомобил:
- Двигател:
блокирана врата
привет колеги нуждая се от съвет свързан с вратите на голф 3 а по точно ,имам тройка с централно -вакумно заключване но от известно време дзадна лява врата блокира в заключено положение опитах да махна кората на вратата но не успях та въпроса ми е как да си отворя вратата за да установя и реша проблема пр.благодаря
- mirko_81
- Автомобил:
- Двигател:
Re: блокирана врата
уточни се малко колега как е блокирала а относно разглобяването на вратата кората е на копчета(клипси) и има 2 болта в дръжката
-
- Автомобил:
- Двигател:
значи преди окончателно да се заключи на моменти при заключване въпросната врата не се заключваше и обратно при отключване тя оставаше заключена но го правеше на моменти докато един ден преди 10 месеца отказа окончателно
- mirko_81
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм на мнение че ти е откачено маркучето за вакума . свали си кората и провери дали имаш вакум до закл. механизъм ако има значи проблема ти е в механизма ако нчмаш тръгваш по маркучето напред и 6те го намериш ,успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря мирко 81 веднъж пробвах и не успях но ще пробвам още веднъж ,притеснението ми е в това да не повредя кората на вратата 

- mirko_81
- Автомобил:
- Двигател:
еми колега има известна опастност някое от копчетата да се счупи ама те са доста така че не се плаши.
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Едва ли вакума е виновен по скоро проблема е механичен ако беше от него като издърпа копчето за ръчно заклучване вратата щеше да се отвори
.

- mirko_81
- Автомобил:
- Двигател:
и това е възможно да е клеясала механиката като провери колегата ще каже
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги благодаря за за съдействието значи вчера си поиграх с вратата и успях да я отворя с малко груба сила но друг вариант не намерих така разглоибих я махнах и кората на средната греда за да проследя вакум маркуча но нямаше проблеми след което свалих механизма където се и оказа проблема а по точно клеясал лост точно този който задейства механизма за отключване изакллючвоне направих опит да го раздвижа но не се получи и сега ще търся друг
- mirko_81
- Автомобил:
- Двигател:
ште се радвам ако съм бил полезен
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”