Русенски срещи - архив
- anchev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Русе - Локални срещи
Да си кажа и аз мнението!Според мен в почивен ден този час е прекалено късен!Ако е делничен ден всеки след работа може да понамине и да разпусне след тежкия работен ден(моите поне са такива).В ден който трябва да отделя време на семейството си(аз имам такова,както и симпатизантите за този час,11часа),нищо няма да ме спре да го направя.Вечер в неделя?Не съм присъствал на такава сбирка,но кажете кво се прави на нея!Седиш пиеш бира с картофи и си чешеш езика как "твойта" стоковица е номер едно?За мен сбирка е точно това ,да се съберем на кафе,да поспортуваме малко(покараме),да обсъдим кой какво е захванал,като проект(евентуално).Ей такива неща!Ама ако някой няма личен живот и си търси такъв,моите извинения.Така че Петко,хората със семейства сме на това мнение и не го налагам,защото аз съм един приходящ.Направил съм си колата като за мен си и дали ще съм от тази групировка или не ми е все тая!Ако часа е 11 в неделя бих Ви уважил,но късно в неделя ...не благодаря!Това е моето мнение!Извинявам се предварително ако съм обидил някой,но Петко личните нападки не ти отиват.Това беше едно предложение което се превърна в някаква негласна война! Всичко хубаво Ви желая,няма да Ви се меся в организацията,но ще се радвам ако се обединим зад идеята на някакво мероприятие в Русе
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Ми...то за 11 часа не е ставало дума да се местят тогава...както и да е...край на тази тема за 11 часа.
Както Барбуков каза 15:00 наистина е добро време. Хем светло, хем не е много рано и хем не е много късно
Както Барбуков каза 15:00 наистина е добро време. Хем светло, хем не е много рано и хем не е много късно

- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
Лелеееее...
Помолих да изместим срещата тази седмица в 11 поради някаква причина, а то настана война. Не ви ли е малко срам??? Претендирате, че сте големи хора. Ей, момчета, в крайна сметка идеята е да се обединим, а не да видим кой е по-инат.
След това започна да се коментира, че е зимен период и някои от колегите не могат да идват, защото им е късно. Ами ако ще сме една общност е нормално да се обсъди и да се намери компромисен вариант, сравнително удобен за всички.
Между другото, като човек с дете и семейство съм напълно съгласна с колегата anchev и подкрепям мнението му на 100%.
п.п.
Петко, нужда от адвокати нямам /поне за сега/, мисля, че съм достатъчно голяма и мога сама да изказвам мненията си. Това е повод да се замислиш, че не само аз съм на мнение, различно от твоето. Много те моля, помисли малко. Несъгласието с теб от когото и да било, и за каквото и да било, не трябва да се превръща във война на всяка цена.
Помолих да изместим срещата тази седмица в 11 поради някаква причина, а то настана война. Не ви ли е малко срам??? Претендирате, че сте големи хора. Ей, момчета, в крайна сметка идеята е да се обединим, а не да видим кой е по-инат.
След това започна да се коментира, че е зимен период и някои от колегите не могат да идват, защото им е късно. Ами ако ще сме една общност е нормално да се обсъди и да се намери компромисен вариант, сравнително удобен за всички.
Между другото, като човек с дете и семейство съм напълно съгласна с колегата anchev и подкрепям мнението му на 100%.
п.п.
Петко, нужда от адвокати нямам /поне за сега/, мисля, че съм достатъчно голяма и мога сама да изказвам мненията си. Това е повод да се замислиш, че не само аз съм на мнение, различно от твоето. Много те моля, помисли малко. Несъгласието с теб от когото и да било, и за каквото и да било, не трябва да се превръща във война на всяка цена.
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ъ ъ ъ, за какво точно спорите
Който, когато иска да идва
Който иска да пие кафе, да пие. Който да кара, да кара. Който не може да идва, да не идва.
Аз загубих 10 мин. от живота си да чета две страници безсмислени мнения.

Който, когато иска да идва

Който иска да пие кафе, да пие. Който да кара, да кара. Който не може да идва, да не идва.
Аз загубих 10 мин. от живота си да чета две страници безсмислени мнения.

вие се карате аз никой не познавам, но ще си кажа и аз мнението по въпроса средният вариант за 15:00 както мартин спомена (а познавам Мартин само)
предполагам че е по удобен от 18:30 все пак е неделя и е почивен ден...кой кога идвал това какво значение има когато можем идваме когато неможем просто неможем миналият път опитах да дойда но неуспях...е какво стана гледам да дойда сега, но всеки си знае най добре за мен светлата част от деня е перфектна...причината да мисля така е че не съм виждал да правят бизнес събрание хората вечер или след 17:00. Ако съм засегнал някой то съжелявам
просто пиша на 1.5 промила в момента
поздрави неделя съм с вас! имам желание да видя 2ката на Ели-то че ми е интересно като гледах проекта й... поздрави

-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Това е част от живота на русенската група . Два пъти в годината има караници , кой и защо не идва и кога и къде да стават сбирките ...плюс минус още 1 .
Не се карайте ...няма смисъл ...само нашата група се мести като ярки тук там ...другите са си намерили места и не мърдат от там . За толкова години едно свърталище не можахме да си намерим . 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
В отговор на всички нападки срещу мен от хора които дори веднъж не са идвали на сбирки и карат супер мега ултра ракети ще кажа само Б.Х.
Правете каквото искате аз повече на сбирка няма да дойда. А и Коко не ти прави чест да пишеш такива работи и на Анчев също. Дайте всеки път на някой като не му оттърва да местим сбирката кво ше кажете? Както е писал Малин предната седмица имахме ангажимент и не дойдохме случайно да съм искал да местя сбирки понеже не мога да дойда? Отговорът е НЕ . Молил съм да преместим сбирка или да направим инзвънредна такава когато сме имали гост от друго населено място а не щото така ми се е навирила патката сутринта и дай ще местим. Хора които за цяла година са идвали на под 10 сбирки тръгнали да ме учат как се провежда сбирка. Е айде нема нужда. До сега за цяла година съм пропуснал около 15 сбирки. Като в 14 от случаите съм бил на работа и няма как да дойда. Който му се кара да си кара събирайте се през деня и си карайте аз ходя на сбирки за да се видя със приятели, да седнем да поговорим. А не да се дигна и да отида на една туба нафта от Русе на оня ветрилник на ДЗС-то да гледам как някой се опитва да си счупи главата и си мъчи колата понеже явно има някакви комплекси ли де да знам. Кво напрайхте предната неделя отидохме 8 коли (айде аз малко по късно дойдох) и 6 човека стояха и гледаха как двама гонят михаля. Това ли е представата ви за сбирка? Предпочитам да си карам бавно "стоковицата" и да се наслаждавам на живота вместо да се опитвам да надбягам ангелът си хранител. Предпочитам неделя вечер със приятели в добра компания от колкото по обед на средата на нищото. Както казах някъде по-горе аз повече на сбирки няма да идвам понеже със "стоковицата" явно развалям фона. Коко както казах по-горе не ти прави чест да говориш така сети се сега кой ми съдейства лятото когато ТИ имаше зор. Малин и Румен ми помогнаха да ти оправим голфа (по един или друг начин) дет толкова го превъзнасяш гоуфу. И понеже хубавото бързо се забравя трябваше да се направиш на интересен нали?
Спасявайте се поединично аз повече на сбирка няма да дойда.
п.п.нямам нищо против който иска да изпуска парата като си покара някъде и аз го правя понякога. Но никой не е длъжен да ходи да гледа. Всеки сам си решава.
Правете каквото искате аз повече на сбирка няма да дойда. А и Коко не ти прави чест да пишеш такива работи и на Анчев също. Дайте всеки път на някой като не му оттърва да местим сбирката кво ше кажете? Както е писал Малин предната седмица имахме ангажимент и не дойдохме случайно да съм искал да местя сбирки понеже не мога да дойда? Отговорът е НЕ . Молил съм да преместим сбирка или да направим инзвънредна такава когато сме имали гост от друго населено място а не щото така ми се е навирила патката сутринта и дай ще местим. Хора които за цяла година са идвали на под 10 сбирки тръгнали да ме учат как се провежда сбирка. Е айде нема нужда. До сега за цяла година съм пропуснал около 15 сбирки. Като в 14 от случаите съм бил на работа и няма как да дойда. Който му се кара да си кара събирайте се през деня и си карайте аз ходя на сбирки за да се видя със приятели, да седнем да поговорим. А не да се дигна и да отида на една туба нафта от Русе на оня ветрилник на ДЗС-то да гледам как някой се опитва да си счупи главата и си мъчи колата понеже явно има някакви комплекси ли де да знам. Кво напрайхте предната неделя отидохме 8 коли (айде аз малко по късно дойдох) и 6 човека стояха и гледаха как двама гонят михаля. Това ли е представата ви за сбирка? Предпочитам да си карам бавно "стоковицата" и да се наслаждавам на живота вместо да се опитвам да надбягам ангелът си хранител. Предпочитам неделя вечер със приятели в добра компания от колкото по обед на средата на нищото. Както казах някъде по-горе аз повече на сбирки няма да идвам понеже със "стоковицата" явно развалям фона. Коко както казах по-горе не ти прави чест да говориш така сети се сега кой ми съдейства лятото когато ТИ имаше зор. Малин и Румен ми помогнаха да ти оправим голфа (по един или друг начин) дет толкова го превъзнасяш гоуфу. И понеже хубавото бързо се забравя трябваше да се направиш на интересен нали?
Спасявайте се поединично аз повече на сбирка няма да дойда.
п.п.нямам нищо против който иска да изпуска парата като си покара някъде и аз го правя понякога. Но никой не е длъжен да ходи да гледа. Всеки сам си решава.
- vladrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе ей хора вйй луди ли сте бе?почетох малко и да ви кажа сте за присмех,особенно пък г-н знайко.хем че несериозен,а и дай всички по свирката да му играят,е така няма как да стане пич,аз пък лично съм за 11ч.понеже съм цял ден на работа и то всяка неделя,но сутрин мога да избягам за малко.ама теб знайчо ко те интересуват другите,гледаш си своя интерес и това е,пак ще се повторя НЯМА КАК ДА СТАНЕ
- vladrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А и това Б.Х.-НА СЕЛО МОЯ ТАМ МОЖЕШ ДА СИ ГИ РАЗПРАВЯШ ТИЯ ЗА БОЛНОТО ТИ ЧОВЕЧЕНЦЕ
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Това че не съм ти погледнал алармата понеже бях болен не значи че гледам само себеси питай хората кой е несериозен. Който е имал нужда съм му помогнал. Да си зарежа здравето заради твойта аларма няма как да стане.
А и не обичам да ме категоризират хора със които съм се виждал веднъж дваж и дори не ме познават
А ти как ще реагираш ако някой дето не те познава (виждали сте се 1-2 пъти) те категоризира в публичното пространство?
А и не обичам да ме категоризират хора със които съм се виждал веднъж дваж и дори не ме познават

А ти как ще реагираш ако някой дето не те познава (виждали сте се 1-2 пъти) те категоризира в публичното пространство?
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
znainainai написа:...
Я и аз да поспамя малко, че отдавна не съм го правил

99.999999999% съм убеден, че никой неиска да се стига до разправии, караници и т.н. Идеята доколкото схващам е да видим може ли да се измисли един по-удобен час за всички, за да можем да се съберем повече хора. Ето, има хора, които искат да идват, но заради 18.30 не го правят, понеже не им е удобно. В това число и АЗ. Колко пъти дойдох - 1 и за колко време - 10 мин я имаше, я нямаше. 2-3 пъти се засякохме с теб някъде и казвах, че ще се опитам да дойда, но не обещавам защото.... изтъркано е вече и няма пак да го повтарям... Просто тези нападки са излишни и няма смисъл от импулсивно вземане на такива крайни решения (убедих се сам). Анатоли и Калоян също искат да идват често, но им е късно. Можем да обсъдим въпроса спокойно (казах ти в скайп). Нека да седнем като бели хора и да видим какво ще правим за напред.
Виждам, че има хора, които подкрепят 15:00 като среден вариант. Ами хайде сега в неделя да се съберем в този час и да видим как ще е. От опит глава не боли. Ако се окаже, че и той не е удобен - 18.30. Който иска да идва.
И стига с това аз повече на сбирки няма да идвам!
Вярно, Вие сте старите кучета. Спор няма. Ами съберете се днес и решете дали ще променяте сбирката. Обаче виждате, че има интерес и от други хора. Ами направете така, че и те да се присъединят... Или ако не го направите поне опитайте...
Най-накрая ще стане следното: Аз, Анатоли, Калоян ще идем в неделя в 15:00 някъде. Ще пуснем тема тук. Калин ще дойде най-вероятно. Други, на които им е късно в 18.30 и те... И какво - 2 лагера. Ти и Малин (евентуално Румен, Симеон) срещу другите. Ще има после - вижте ги тия, дето дошли 1 път объркаха всичко. Ще започнем да се караме и отиде...

- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
Barboukov написа:znainainai написа:...
Я и аз да поспамя малко, че отдавна не съм го правил![]()
99.999999999% съм убеден, че никой неиска да се стига до разправии, караници и т.н. Идеята доколкото схващам е да видим може ли да се измисли един по-удобен час за всички, за да можем да се съберем повече хора. Ето, има хора, които искат да идват, но заради 18.30 не го правят, понеже не им е удобно. В това число и АЗ. Колко пъти дойдох - 1 и за колко време - 10 мин я имаше, я нямаше. 2-3 пъти се засякохме с теб някъде и казвах, че ще се опитам да дойда, но не обещавам защото.... изтъркано е вече и няма пак да го повтарям... Просто тези нападки са излишни и няма смисъл от импулсивно вземане на такива крайни решения (убедих се сам). Анатоли и Калоян също искат да идват често, но им е късно. Можем да обсъдим въпроса спокойно (казах ти в скайп). Нека да седнем като бели хора и да видим какво ще правим за напред.
Виждам, че има хора, които подкрепят 15:00 като среден вариант. Ами хайде сега в неделя да се съберем в този час и да видим как ще е. От опит глава не боли. Ако се окаже, че и той не е удобен - 18.30. Който иска да идва.
И стига с това аз повече на сбирки няма да идвам!
Вярно, Вие сте старите кучета. Спор няма. Ами съберете се днес и решете дали ще променяте сбирката. Обаче виждате, че има интерес и от други хора. Ами направете така, че и те да се присъединят... Или ако не го направите поне опитайте...
Най-накрая ще стане следното: Аз, Анатоли, Калоян ще идем в неделя в 15:00 някъде. Ще пуснем тема тук. Калин ще дойде най-вероятно. Други, на които им е късно в 18.30 и те... И какво - 2 лагера. Ти и Малин (евентуално Румен, Симеон) срещу другите. Ще има после - вижте ги тия, дето дошли 1 път объркаха всичко. Ще започнем да се караме и отиде...Е дайба мама му не сме малки...
Барбуков е прав. Айде помислете малко трезво и тогава пак си мерете пи..ите. Старите са си стари. Направете компромис към новоприсъединилите се фенчета. Иначе резултата ще е наистина: на 2 лагера и новоприсъединили се - няма да има.
п.п.
За съжаление, колкото и да си говорим. Истината е, че вероятно резултата ще е да сме на 2.../да не съм лош пророк/ Освен ако не ви дойде акъла
в едно семейство ако няма разбирателство то какво остава за напред? аз съм за 15:00 отново..бай дъ уей на горното омв-и ли?
- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
При така стеклите се обстоятелства, не мисля, че някой може да ти каже кога, къде и кой ще се събира... за съжаление
п.п.
То чак е смешно. Децата дори не правят такива неща и се справят по-добре от вас с такива ситуации.

п.п.
То чак е смешно. Децата дори не правят такива неща и се справят по-добре от вас с такива ситуации.
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Аз не съм старо куче!Старите регистрирани не идват по ред причини, Петко ти пак си бил замесен там(къде е Andreyo, novobranecgt, veidar, хората с регистрации от време оно)За това няма да вземам отношение понеже знам само едната версия.А това колко често ходиш по сбирки не те прави по голям фен от този който си прави колата и няма възможност да дойде, понеже на група хора им по - удобно да се срещат в едно време неудобно за мнозинството.Като ще си броим сбирките я кажете форумци за последните 2 години на колко СЪБОРА на НАЦИОНАЛНО ниво присъствахте от начало до край,ама какво до сега не го бях изтъквал толкова демонстративно, но май се наложи щом и това има значение за вас.
Петко да помогнахте ми лятото! Но от тогава ти си се променил страшно много! Вирнал си носа много нагоре, това показва нападката ти срещу Владо , който искал да му погледнеш алармата. Ще те цитирам "...Нали форума е за взаимопомощ..." Затова ли лятото като закъсах до Варна и Цецко (GodLike) , с който се бяхме виждали само ЕДИН път , дойде и ме изтегли?
ПП: И пак казвам тва че си дошъл един път на сбирка не те прави по голям фен от някой дядо , който не знае какво е интернет обаче си лъска VW-то и го подържа като музеен експонат.Знам хора които дори нямат регистрации в този форум, обаче знаят много за марката.
пп:Като си бил болен не успя ли да му отговориш на съобщението поне?А можеше да дойдеш на ветрилника ДЗС!?
Петко да помогнахте ми лятото! Но от тогава ти си се променил страшно много! Вирнал си носа много нагоре, това показва нападката ти срещу Владо , който искал да му погледнеш алармата. Ще те цитирам "...Нали форума е за взаимопомощ..." Затова ли лятото като закъсах до Варна и Цецко (GodLike) , с който се бяхме виждали само ЕДИН път , дойде и ме изтегли?
ПП: И пак казвам тва че си дошъл един път на сбирка не те прави по голям фен от някой дядо , който не знае какво е интернет обаче си лъска VW-то и го подържа като музеен експонат.Знам хора които дори нямат регистрации в този форум, обаче знаят много за марката.
пп:Като си бил болен не успя ли да му отговориш на съобщението поне?А можеше да дойдеш на ветрилника ДЗС!?