спешна помощ за таблото Голф2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Super Sprint
Автомобил: VW Golf II Marineblau 1987
Двигател: EZ

Re: спешна помощ за таблото Голф2

Мнениеот Super Sprint » Чет 26 ное 2009 0:13

enigma79 написа::horror: колега нещо нете разбрах,ти от дизел ли слагаш?така ако е незнам с цветовете как става,аз съм гледал от бензинки,другото оборотомера на дизелака май е до 5000 оборота,на бензинката до 7000,разликата е явна mhihi

ти май много работи неразбра :lol:
нищо дизелово няма в цялата работа,просто казвам че имах кабел в моята си инсталация за двойната букса който отива до таблото и е за подгряване,явно инсталациите на дизела и бензина донякъде са еднакви,естествено че този кабел никога не е ползван досега а и в бъдеще,и естествено не слагам табло от дизел........ама четете хубаво първо де :horror:
този кабел е един вид като този за оборотомера,и досега е стигал до таблото,но като е нямало оборотомер в таблото той само е стоял за свидетел,дано вече си разбрал :wink:
някой ако има въпроси за кабеляците да пита

Потребителски аватар
beky1
Автомобил: VOLVO V70
Двигател: B5202S.

Мнениеот beky1 » Нед 29 ное 2009 23:00

приятел1ета иаз имах ядове с едни табла за моита колица прехварлях едно с друго и накрая случаино се сдобих табло с оборотомер с две букси както си е по колата и се разминах с тия запоявания таблото е vdo 950,и така сега имам едно за части,всъшност не му работи темпертурата. иедно с часовник които иска подаряват се.

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Сря 02 дек 2009 21:15

днеска пробвах това табло което съм взел с 1та букса на един голф 2ка и тои с 1букса ама без МФА и другите му екстри 1.6обикновен двигател а неговото табло е с една букса и викам да го пробваме закачихме го и постоянно свети лампата за зарейдането незажисимо на контакт ли е или не илампата за мигачите свети,като запали и часовника спира,оборотомера не работи бензиномера не работи както и за температурата не работи,а моето табло съм го взел от голф2ка с МФА ,ГТИ ,днес също преброих колко кабела има на моето табло общо на 2те букси са или 13 или 16нещо малко ми се струват ,има ли смисъл да връзвам таблото или не,дали ще стане

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Чет 03 дек 2009 17:06

:arrow:

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пет 04 дек 2009 12:02

така от форума нчма как дати помогнем,незнам дали има разлика с мфа или без мфа,по пътя на логиката трябва да има разлика,такаче нека някой по запознат даси кажи :Mr Green Fun

Потребителски аватар
beky1
Автомобил: VOLVO V70
Двигател: B5202S.

Мнениеот beky1 » Нед 13 дек 2009 13:30

здравко кефиш ме ентусиаст си искам да ти помогна с тез табла.тук има едно табло на vdo 950 с оборотомер и на всичо отгоре е сдве букси което е здраво.струва40лв. и аз имам едно такова но е развалено,забравих вече какво му е :screwy ако го искаш пиши на л.с.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”