Русенски срещи - архив
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Русе - Локални срещи
дека си бе играч 
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
wierdo написа:...
Аз нагласих 2 джанти с гуми още за миналата Събота и Неделя за ДЗС, ама нямаше ентусиасти и карах Е30 2,5
Не съм карач и возилото ми не е на ниво, но ще участвам в подобно мероприятие на 99% - wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ANDREYO написа:дека си бе играч
бачкам
Аз нагласих 2 джанти с гуми още за миналата Събота и Неделя за ДЗС, ама нямаше ентусиасти и карах Е30 2,5 Не съм карач и возилото ми не е на ниво, но ще участвам в подобно мероприятие на 99%
+1
Като изключим, че на бул. волов нагоре с 40 щяха да ме спрат от движение неделя сутринта
Фен съм винаги. Бръмчала ми била колата. Кой АЗ ли !?
Не чувам вече, бръмчи ли - не бръмчи ли

Аз нагласих 2 джанти с гуми още за миналата Събота и Неделя за ДЗС, ама нямаше ентусиасти и карах Е30 2,5Не съм карач и возилото ми не е на ниво, но ще участвам в подобно мероприятие на 99%
Ние с NovobranecGT сме си карали доста и по време на почифките ме е питал ние ли сме единствените дето се зарибяват да карат в този град спортисти нямали.
За петко аз много го уважавам но сяка година го викам на рожен пак той се пари нямал това за мене не е фен на vw.Ние с NovobranecGT тази година ходихме на рожен с баба гоца милата се представи невероятно нищто че без бъбреци останахме но беше невероятно приживяване и много добри чувства уставихме там.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
И мен искаха веднъж да ме спират от движение. Бях само с 1 метър тръба след изпускателния колектор. Както си карам изведнъж ми удариха слънчоглед по никое време към 23.00 след една Нова Година, явно не само съседите съм събудил
Както и да е, след кратък разговор им обясних, че си имам гърнета и че колата е преминала наскоро технически преглед. Изгониха ме да си ходя. Като цяло, за без задно гърне преди се пишеше акт, мисля че и сега е така, а за децибели могат да те хванат за..... П.П. Карай по-бързо, във високите изчиства
-
Калоян Крумов
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
veidar написа:wierdo написа:...
....сяка година го викам на рожен пак ....
...Пък се 2та ходим
-
los_tigros
Момчета замислете се,че сте почнали война която явно не е по силите на никой от вас.В смисъл,че никой няма да се наложи.Всяка група си има мнение и това е.Тъй че замислете се,че е време псевдотарторството да спре.И всеки да има право на мнение.А не 2-3 души.Има хора,които имат желание да идват.Но НЕДЕЛЯТА не им е удобна.Абе хора.....има още 6 дни от седмицата....Замислете се...
П.П. Знам,че има 1-2 от вас,които ме мислят за най-несериозния.Съжалявам,но и вие не ме познавате че да ме анализирате.
П.П. Знам,че има 1-2 от вас,които ме мислят за най-несериозния.Съжалявам,но и вие не ме познавате че да ме анализирате.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mamaligar написа:В последните 3 страници не видях нищо смислено. Според всичко написано до тук предлагам да се събираме в детската градина до Възраждане на пясъчника, понеже не се вижда дали тук пишат зрели хора или лапета на по 10 години.
Перфектно, точно на 1 крачка ми е (а и не само на мен).
Аз така и не разбрах тази неделя какво правим?
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Новобранка, то тук не е чат ама мисля, че могат да ме пратят в КАТ да мерят там или за някъв преглед, че е много шумна. В закона пише, че не може да издава колата силен шум или да пуши много.
Общо взето незнам как да реагирам в този случай. Мисля да сложа един резонатор на 63 мм някъде по пътя, барем поне малко поомекне. Като се видим ще говорим.
Общо взето незнам как да реагирам в този случай. Мисля да сложа един резонатор на 63 мм някъде по пътя, барем поне малко поомекне. Като се видим ще говорим.
- светослав12345
- Автомобил:
- Двигател:
Ей вие нормални ли сте с тези срещи
чак не ли напрайхте ако е така аз гласува за НЕ да идвам 

- светослав12345
- Автомобил:
- Двигател:
ANDREYO написа::Mr Green Fun то мноу интересно у тая тема вашата бре,отдавна не съм чел и ми стана инересно хахах,та за мойто лично НЕ посещение на сбирки;понеже не искам да говоря и да слушам някой хора който посещаваха сбирките,слушайки ги как са най знаещи най разбиращи,как техните коли са еди какви си а в същото време карат некви пълни стоковици щъркели,не че мойта кола беше космически кораб,и поради категоризирането ми от някой индивиди че съм еди си какъв за това не идвам на сбирки.Събираме се в тесен кръг хора който се познаваме правим си колите и не слушаме никой друг освен самите себе си.и си помагаме с каквото и колкото можем,не влизат в форума всички но и да влизат то е за нещо различно от тази тема,НОВОБРАНКАТА може да е наясно защо е така .аз нямам нищо против русе да е организиран от към сбирки но те рано или късно стават на нещо друго както сега,а ние няколкото човека който се събираме неделя на омв на по кафе сме си все там и все същите .успех на всички с тази тема а който иска да се видим знае как да ме(ни)намери!

- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ти с тоз Матор ко са смейш уасветослав12345 написа:ANDREYO написа::Mr Green Fun то мноу интересно у тая тема вашата бре,отдавна не съм чел и ми стана инересно хахах,та за мойто лично НЕ посещение на сбирки;понеже не искам да говоря и да слушам някой хора който посещаваха сбирките,слушайки ги как са най знаещи най разбиращи,как техните коли са еди какви си а в същото време карат некви пълни стоковици щъркели,не че мойта кола беше космически кораб,и поради категоризирането ми от някой индивиди че съм еди си какъв за това не идвам на сбирки.Събираме се в тесен кръг хора който се познаваме правим си колите и не слушаме никой друг освен самите себе си.и си помагаме с каквото и колкото можем,не влизат в форума всички но и да влизат то е за нещо различно от тази тема,НОВОБРАНКАТА може да е наясно защо е така .аз нямам нищо против русе да е организиран от към сбирки но те рано или късно стават на нещо друго както сега,а ние няколкото човека който се събираме неделя на омв на по кафе сме си все там и все същите .успех на всички с тази тема а който иска да се видим знае как да ме(ни)намери!
![]()
![]()
![]()

Последна промяна от ANDREYO на Съб 05 дек 2009 18:47, променено общо 1 път.
- светослав12345
- Автомобил:
- Двигател:
мога само да кажа УУУУУУУУУУ върнете ми паритеее

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
OMV Дружба - 11.00