Русенски срещи - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Русе - Локални срещи

Мнениеот ANDREYO » Пет 04 дек 2009 21:52

дека си бе играч :mrgreen:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пет 04 дек 2009 22:15

wierdo написа:...

Аз нагласих 2 джанти с гуми още за миналата Събота и Неделя за ДЗС, ама нямаше ентусиасти и карах Е30 2,5 :Mr Green Fun Не съм карач и возилото ми не е на ниво, но ще участвам в подобно мероприятие на 99% :wink:

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Пет 04 дек 2009 22:44

ANDREYO написа:дека си бе играч :mrgreen:

:Mr Green Fun бачкам :D хубаво, че видях темата миналата седмица темата, че да излезна и аз сред хора деа. mhihi
Аз нагласих 2 джанти с гуми още за миналата Събота и Неделя за ДЗС, ама нямаше ентусиасти и карах Е30 2,5 Не съм карач и возилото ми не е на ниво, но ще участвам в подобно мероприятие на 99%

+1

Като изключим, че на бул. волов нагоре с 40 щяха да ме спрат от движение неделя сутринта :applause: Фен съм винаги. :!:
Бръмчала ми била колата. Кой АЗ ли !? :sly :sly Не чувам вече, бръмчи ли - не бръмчи ли :dontknow: :dontknow: :hmmmm

Потребителски аватар
veidar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот veidar » Пет 04 дек 2009 23:03

Аз нагласих 2 джанти с гуми още за миналата Събота и Неделя за ДЗС, ама нямаше ентусиасти и карах Е30 2,5 :Mr Green Fun Не съм карач и возилото ми не е на ниво, но ще участвам в подобно мероприятие на 99% :wink:

Ние с NovobranecGT сме си карали доста и по време на почифките ме е питал ние ли сме единствените дето се зарибяват да карат в този град спортисти нямали.
За петко аз много го уважавам но сяка година го викам на рожен пак той се пари нямал това за мене не е фен на vw.Ние с NovobranecGT тази година ходихме на рожен с баба гоца милата се представи невероятно нищто че без бъбреци останахме но беше невероятно приживяване и много добри чувства уставихме там.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пет 04 дек 2009 23:57

И мен искаха веднъж да ме спират от движение. Бях само с 1 метър тръба след изпускателния колектор. Както си карам изведнъж ми удариха слънчоглед по никое време към 23.00 след една Нова Година, явно не само съседите съм събудил :Mr Green Fun Както и да е, след кратък разговор им обясних, че си имам гърнета и че колата е преминала наскоро технически преглед. Изгониха ме да си ходя. Като цяло, за без задно гърне преди се пишеше акт, мисля че и сега е така, а за децибели могат да те хванат за..... :?: :!: :idea:
П.П. Карай по-бързо, във високите изчиства :mrgreen:

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Съб 05 дек 2009 3:25

veidar написа:

....сяка година го викам на рожен пак ....

...Пък се 2та ходим :) Айде стягайте се с Новобранеца април месец на Крушуна. Предполагам и кадито на Андрей ще е готово :mrgreen:

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Съб 05 дек 2009 4:42

Момчета замислете се,че сте почнали война която явно не е по силите на никой от вас.В смисъл,че никой няма да се наложи.Всяка група си има мнение и това е.Тъй че замислете се,че е време псевдотарторството да спре.И всеки да има право на мнение.А не 2-3 души.Има хора,които имат желание да идват.Но НЕДЕЛЯТА не им е удобна.Абе хора.....има още 6 дни от седмицата....Замислете се...

П.П. Знам,че има 1-2 от вас,които ме мислят за най-несериозния.Съжалявам,но и вие не ме познавате че да ме анализирате.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Съб 05 дек 2009 9:08

Mamaligar написа:В последните 3 страници не видях нищо смислено. Според всичко написано до тук предлагам да се събираме в детската градина до Възраждане на пясъчника, понеже не се вижда дали тук пишат зрели хора или лапета на по 10 години.

Перфектно, точно на 1 крачка ми е (а и не само на мен).

Аз така и не разбрах тази неделя какво правим?

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Съб 05 дек 2009 9:25

Новобранка, то тук не е чат ама мисля, че могат да ме пратят в КАТ да мерят там или за някъв преглед, че е много шумна. В закона пише, че не може да издава колата силен шум или да пуши много.

Общо взето незнам как да реагирам в този случай. Мисля да сложа един резонатор на 63 мм някъде по пътя, барем поне малко поомекне. Като се видим ще говорим.

Потребителски аватар
светослав12345
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот светослав12345 » Съб 05 дек 2009 15:41

Ей вие нормални ли сте с тези срещи :banghead: :evil: чак не ли напрайхте ако е така аз гласува за НЕ да идвам :screwy

Потребителски аватар
светослав12345
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот светослав12345 » Съб 05 дек 2009 15:44

ANDREYO написа::Mr Green Fun то мноу интересно у тая тема вашата бре,отдавна не съм чел и ми стана инересно хахах,та за мойто лично НЕ посещение на сбирки;понеже не искам да говоря и да слушам някой хора който посещаваха сбирките,слушайки ги как са най знаещи най разбиращи,как техните коли са еди какви си а в същото време карат некви пълни стоковици щъркели,не че мойта кола беше космически кораб,и поради категоризирането ми от някой индивиди че съм еди си какъв за това не идвам на сбирки.Събираме се в тесен кръг хора който се познаваме правим си колите и не слушаме никой друг освен самите себе си.и си помагаме с каквото и колкото можем,не влизат в форума всички но и да влизат то е за нещо различно от тази тема,НОВОБРАНКАТА може да е наясно защо е така .аз нямам нищо против русе да е организиран от към сбирки но те рано или късно стават на нещо друго както сега,а ние няколкото човека който се събираме неделя на омв на по кафе сме си все там и все същите .успех на всички с тази тема а който иска да се видим знае как да ме(ни)намери!

:063: mhihi :063: mhihi

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Съб 05 дек 2009 16:37

светослав12345 написа:
ANDREYO написа::Mr Green Fun то мноу интересно у тая тема вашата бре,отдавна не съм чел и ми стана инересно хахах,та за мойто лично НЕ посещение на сбирки;понеже не искам да говоря и да слушам някой хора който посещаваха сбирките,слушайки ги как са най знаещи най разбиращи,как техните коли са еди какви си а в същото време карат некви пълни стоковици щъркели,не че мойта кола беше космически кораб,и поради категоризирането ми от някой индивиди че съм еди си какъв за това не идвам на сбирки.Събираме се в тесен кръг хора който се познаваме правим си колите и не слушаме никой друг освен самите себе си.и си помагаме с каквото и колкото можем,не влизат в форума всички но и да влизат то е за нещо различно от тази тема,НОВОБРАНКАТА може да е наясно защо е така .аз нямам нищо против русе да е организиран от към сбирки но те рано или късно стават на нещо друго както сега,а ние няколкото човека който се събираме неделя на омв на по кафе сме си все там и все същите .успех на всички с тази тема а който иска да се видим знае как да ме(ни)намери!

:063: mhihi :063: mhihi
ти с тоз Матор ко са смейш уа :drunk

Последна промяна от ANDREYO на Съб 05 дек 2009 18:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
светослав12345
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот светослав12345 » Съб 05 дек 2009 16:55

мога само да кажа УУУУУУУУУУ върнете ми паритеее :063: mhihi

Потребителски аватар
penka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот penka » Съб 05 дек 2009 21:37

Марто, Ели за утре? нещо разбираме ли се?

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Съб 05 дек 2009 21:44

OMV Дружба - 11.00

Върни се в “Организационен”