проблем с празен ход PL
- di4evv
- Автомобил: ауди а 4
- Двигател:
проблем с празен ход PL
От известно време колата ми започна да държи нестабилни обороти на празен ход.Мотора работи неравномерно,прекъсва,дори гасне когато е студен.Като загрее не гасне но пак работи лошо.Освен това се чува че смуче въздух отнякъде ,но не мога да разбера откъде.огледах гумените маншони,нямат спукано или скъсано,ако може някой да помогне ще съм благодарен
Последна промяна от di4evv на Пет 04 дек 2009 23:59, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с празен ход ПЛ
Стъпковото моторче видя ли колега?
Да не би то да не работи?
Този проблем се среща при него, но може да е и от помпите???
Да не би то да не работи?
Този проблем се среща при него, но може да е и от помпите???
- di4evv
- Автомобил: ауди а 4
- Двигател:
ами моторчето си работи ,чистил съм го скоро,пробвах и с друго,но проблема си остана.Що се отнася до помпите,и те си работят...Във високите малко не и стига гориво но на празен ход мисля ,че не трябва да има проблем.Затова мисля, че не е от тях.Да поясня мотора не мени оборотите!!! просто работи неустойчиво и много тресе на празен ход и смуче въздух отнякъде,може ли затова да работи така?
-
- Автомобил:
- Двигател:
di4evv написа:ами моторчето си работи ,чистил съм го скоро,пробвах и с друго,но проблема си остана.Що се отнася до помпите,и те си работят...Във високите малко не и стига гориво но на празен ход мисля ,че не трябва да има проблем.Затова мисля, че не е от тях.Да поясня мотора не мени оборотите!!! просто работи неустойчиво и много тресе на празен ход и смуче въздух отнякъде,може ли затова да работи така?
Това ти е проблема,оборотите на празен ход трябва да са 950-1000,под тях тресе зверски
- steve PF
- Автомобил: VW
- Двигател: PF PB
Re: проблем с празен ход PL
Извади буксата на моторчето за празния ход като загрее двигателя и виж дали е същото.
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем с празен ход PL
Ъгъл на запалване , провери кабелите да не караш на три цилиндъра колата пак ще работи. Провери хубаво дали не смуче от прок ъсан маркуч някъде не само от маншоните...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”