трудно включват 1-ва и задна
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
....
minimiro:евала...много яко:)...като с жабата и вола го разказваш,ма щом е издрапало...
ilia77:незнам бате,,,само знам че са ми казвали и това да гледам,освен жила малсла ,съединители скорости и квото се сетиш друго...просто питай някой дето думата му на две не става-дали това може да е симптом за изпуснали шлици или криви лостове или друг дефект в преводите подари който не може добре да вкарваш скоростите....като гледаш лоста -свали кожичката защото при моя е фабрично крив,,,и гледам в основата как стой..
ilia77:незнам бате,,,само знам че са ми казвали и това да гледам,освен жила малсла ,съединители скорости и квото се сетиш друго...просто питай някой дето думата му на две не става-дали това може да е симптом за изпуснали шлици или криви лостове или друг дефект в преводите подари който не може добре да вкарваш скоростите....като гледаш лоста -свали кожичката защото при моя е фабрично крив,,,и гледам в основата как стой..
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:

левото на калника, десното у въздуха.... и през цялото време на глас "ей са си еба мамата, ей са си еба мамата..... "
П.С. Многу народ ми са чуди що съм отишъл дезигн да уча ми не съм се пробвал у натфиза

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хах добре си го направил на вана...после нека само някой да каже че нее дуракоустойчива машина.minimiro написа:
.... и после с ужас установих че почти плавам кат шлеп подхвърлян насам натам от вълнитеи щех получа инфаркт като видях че фаровете ми изчезнаха под вода, а тя се качва на талази по капака....
как не угасна и не глътна вода не знам... (
П.П.Готин волан имаш.
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
незнам
кабелите ми са bosch, свещите и той
бяха сменени 4-5 месеца преди това, помна само че кат далдисах, светна динамото, и са чудех хорицата до кръста във вода наоколо дъл нема ги тресне тока
инак после като го бех пръснал да съхне, отворих и въздушния филтър и с ужас установих че имаше засъхнала кал по външния пръстен около него... бе явно е била на косъм рабутата да глътне по-сериозна глътка вода
на резервната гума дето е пробката за оттичане беше влязло основното количество вода та чак преляло през багажника и задните седалки после имаше пране
ма поне установих с задоволство че пода е абс. здрав както е видно на снимката, немаше оттичане аквариумчето
немеца го напрайл хитро, над железния под явно в горещо състояние положил един бая дебел каучук около 5мм и отгоре чак боядисвал купето
бе както и да е, от там насетне смених уплатненията и два-три пъти смело се фърлях в дълбоки води...един вид проверено е - работи
кабелите ми са bosch, свещите и той

бяха сменени 4-5 месеца преди това, помна само че кат далдисах, светна динамото, и са чудех хорицата до кръста във вода наоколо дъл нема ги тресне тока

инак после като го бех пръснал да съхне, отворих и въздушния филтър и с ужас установих че имаше засъхнала кал по външния пръстен около него... бе явно е била на косъм рабутата да глътне по-сериозна глътка вода
на резервната гума дето е пробката за оттичане беше влязло основното количество вода та чак преляло през багажника и задните седалки после имаше пране

ма поне установих с задоволство че пода е абс. здрав както е видно на снимката, немаше оттичане аквариумчето

немеца го напрайл хитро, над железния под явно в горещо състояние положил един бая дебел каучук около 5мм и отгоре чак боядисвал купето
бе както и да е, от там насетне смених уплатненията и два-три пъти смело се фърлях в дълбоки води...един вид проверено е - работи

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ, ХООООООРААААААААААААААААА, РЕШИХ ПРОБЛЕМА. Оказа се мембраната(пластината) която натиска притискателния диск. Оста на скоростите не натискаше мембраната в центъра а си беше направила друг център на около 5мм в страни. По този начин не се натиска равномерно целия притискателен диск и не може да отдели съединителя. От време на време оста е натискала мембраната в центъра и затова е включвало нормално. В повечето случаи обаче е натискала малко в страни където оста си беше оформила ново "легло". Смених мембраната и проблема се реши
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”