трудно включват 1-ва и задна

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Пет 14 апр 2006 8:27

И на мойто 1,3 като загрее мотора хубаво ,нема включване на скорост. Особенно в задръствания за да включа първа имам чувството че ще огъна лоста е..ти. И при мен маслото в скоростите си е наред няма удари отдолу, и само 1-ва не влиза когато загрее.

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

....

Мнениеот rudolf » Пет 14 апр 2006 11:14

minimiro:евала...много яко:)...като с жабата и вола го разказваш,ма щом е издрапало...

ilia77:незнам бате,,,само знам че са ми казвали и това да гледам,освен жила малсла ,съединители скорости и квото се сетиш друго...просто питай някой дето думата му на две не става-дали това може да е симптом за изпуснали шлици или криви лостове или друг дефект в преводите подари който не може добре да вкарваш скоростите....като гледаш лоста -свали кожичката защото при моя е фабрично крив,,,и гледам в основата как стой..

ilia77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilia77 » Пет 14 апр 2006 16:36

minimiro ти пробвал ли си се за сценарист при Слави. Макар че на теб тогава сигурно ти се е плакало, аз се скъсах от смях докато ти четях приключенията.

Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Пет 14 апр 2006 16:55

:wink: плакало чак не, след първите 10метра под вода кат зацепих че шса удържи, вече беши интересно даже.... ма си беше тръпка.... гледах краченцата нависоко че дан'си намокра маратонките ;)
левото на калника, десното у въздуха.... и през цялото време на глас "ей са си еба мамата, ей са си еба мамата..... "

П.С. Многу народ ми са чуди що съм отишъл дезигн да уча ми не съм се пробвал у натфиза :roll: ма аз съм си лигльо по природа.....

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 14 апр 2006 17:00

minimiro написа:
.... и после с ужас установих че почти плавам кат шлеп подхвърлян насам натам от вълните :shock и щех получа инфаркт като видях че фаровете ми изчезнаха под вода, а тя се качва на талази по капака....
как не угасна и не глътна вода не знам... (
Хах добре си го направил на вана...после нека само някой да каже че нее дуракоустойчива машина.
П.П.Готин волан имаш.

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rudolf » Нед 16 апр 2006 1:33

minimiro: другия път вземи акваланг ако подгониш някоя подводница :lol: ...а си мисля как са издържали жиците оказа се кат я взех мойта че е давена и пускахме 3-4 кабела стопени въпреки че вървеше уш без забелешки...

Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Нед 16 апр 2006 21:42

незнам
кабелите ми са bosch, свещите и той ;)
бяха сменени 4-5 месеца преди това, помна само че кат далдисах, светна динамото, и са чудех хорицата до кръста във вода наоколо дъл нема ги тресне тока :lol:
инак после като го бех пръснал да съхне, отворих и въздушния филтър и с ужас установих че имаше засъхнала кал по външния пръстен около него... бе явно е била на косъм рабутата да глътне по-сериозна глътка вода
на резервната гума дето е пробката за оттичане беше влязло основното количество вода та чак преляло през багажника и задните седалки после имаше пране ;)
ма поне установих с задоволство че пода е абс. здрав както е видно на снимката, немаше оттичане аквариумчето :wink:
немеца го напрайл хитро, над железния под явно в горещо състояние положил един бая дебел каучук около 5мм и отгоре чак боядисвал купето

бе както и да е, от там насетне смених уплатненията и два-три пъти смело се фърлях в дълбоки води...един вид проверено е - работи ;)

ilia77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilia77 » Чет 25 май 2006 21:21

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ, ХООООООРААААААААААААААААА, РЕШИХ ПРОБЛЕМА. Оказа се мембраната(пластината) която натиска притискателния диск. Оста на скоростите не натискаше мембраната в центъра а си беше направила друг център на около 5мм в страни. По този начин не се натиска равномерно целия притискателен диск и не може да отдели съединителя. От време на време оста е натискала мембраната в центъра и затова е включвало нормално. В повечето случаи обаче е натискала малко в страни където оста си беше оформила ново "легло". Смених мембраната и проблема се реши

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”