Търся описание за карбуратор Keihin 1-автоматичен смукач

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Lion_Heart
Автомобил:
Двигател:

Търся описание за карбуратор Keihin 1-автоматичен смукач

Мнениеот Lion_Heart » Нед 06 дек 2009 12:59

Искам да си регулирам карбуратора сам,защото колата ми първоначално не може да запали на бензин,дори когато съм я оставил на бензин.Превключването иначе от бензин на газ и обратно,от газ на бензин става безпроблемно само щракам бутона докато работи на място на газ и превключва без проблеми-дори оборотите почти не се колебаят.Бензиновия филтър,помпата и бензиновия клапан са нови.Проблема е,че при първоначално палене сутрин,не успява да запали на бензин,трябва да превключа на газ,да натисна веднъж ключето за обогатяване(червеното ключе)след това колата припуква на газ,веднага включвам на бензин и заработва без проблем на бензин.Следващо палене на бензин е безпроблемно,докато не пренощува колата.Затова имам нужда от схемичка на този карбуратор и описание за настройването му.Знам,че такива схеми имаше от руски сайтове,но сега не мога да ги намеря,моля помогнете колеги! Карбуратора е с автоматичен смукач.

Между другото смукача работи както трябва,но май сместа ми е богата.....но като не знам от кой болт и как да я настроя...

Колата не е Фолксваген,но мотора и карбуратора са същите като на старата сантана,мотора е 1.9 петцилиндров-карбуратора-Keihin 1.

Благодаря предварително!

Потребителски аватар
Lion_Heart
Автомобил:
Двигател:

Re: Търся описание за карбуратор Keihin 1-автоматичен смукач

Мнениеот Lion_Heart » Нед 06 дек 2009 14:38

Намерих каквото ми трябваше-темата е за триене колеги!

Върни се в “Passat”