Лайстна на вратата на Г3
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Лайстна на вратата на Г3
Колеги, имам непирятен проблем. Преди време един рапон ми изкърти лайстната от копчетата и понеже новите, които купих нещо не станаха я лепнах с някво секундно лепило. Изкара година някъде и сега ак падна. Предложете нещо по-здаво.
- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
Re: Лайстна на вратата на Г3
двойно лепящо тиксо
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
малко може да е тъпо предложението ми ,и ако става въпрос за лаистните на вратите де ,ама от вътре като махнеш кората с някое малко винтче няма ли да стане
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Силокон на "Henkel" няма грешка аз мойта я лепих със силикон бизон ама се тая за всеки случай лепи с по-качествен силикон и няма мардане братле 

Последна промяна от FivePointeO на Нед 06 дек 2009 17:04, променено общо 1 път.
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Полиуретаново лепило
viewtopic.php?t=54488&postdays=0&postorder=asc&start=0
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Каспър написа:Полиуретаново лепило
и К+Д на вурт е добро решение ама бавно стега тряя го подпреш някси за 1 нощ, другото е че е много здраво тфа, лепи се 1 пат и после няма махане та гледай да я наместиш точно успех

- tonev79
- Автомобил:
- Двигател:
Моята я лепнах с поксипол и държи няма проблем,само че трябва да се потпре за една вечер
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Fix all na "Soudal" лепил съм лайстни на Орел Омега .
С него лепя всичко в бани и тоалетни вместо да разпробивам и да слагам дюбели. Държи даже и душ батерии, етажерки , да не говорим за огледала, съд за течен сапун,преходна лайстна на теракот , малки шкафчета -етажерки към плочки, кабелни канали към мазилка, към алуминиоева дограма .
С него лепя всичко в бани и тоалетни вместо да разпробивам и да слагам дюбели. Държи даже и душ батерии, етажерки , да не говорим за огледала, съд за течен сапун,преходна лайстна на теракот , малки шкафчета -етажерки към плочки, кабелни канали към мазилка, към алуминиоева дограма .
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Такам, най-после успях да видя какво да правя с лайстната. Щеше ми се да я лепна отново с локтайт, просто сда сложа повече леило, но видях, че на място, на което изглежда съм сожил миналия път повече с ее появила ръжда... Следствие - той отпада.
Забелязах също, че щипките, които я държат оригинално не са счупени... Тогава защо не хващат?! Друтгият вариант е да прежаля 10-тина лева и да купя нови, но им нямам вяра много на ментетата.
М нас имам тези силикони - MASTERSIL sanitary 100% silicone и SUPER MontaFix transperent. С тях правихме ремонта в банята, дали като водоустойчиви имат шанс и за моя случай?
Забелязах също, че щипките, които я държат оригинално не са счупени... Тогава защо не хващат?! Друтгият вариант е да прежаля 10-тина лева и да купя нови, но им нямам вяра много на ментетата.
М нас имам тези силикони - MASTERSIL sanitary 100% silicone и SUPER MontaFix transperent. С тях правихме ремонта в банята, дали като водоустойчиви имат шанс и за моя случай?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”