Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Мнениеот npachovski » Пет 13 ное 2009 14:50

Колеги да се оплача и аз :x останах без предните ми опушени бленди дето броих 90 лв. за тях идиота така ги е махнал, че самите букси заедно с фасунката са останали :banghead: и е взел самата бленда с мигача :banghead: опитали са да махнат и страничните ама съм ги хванал яко и са наранили боята много гадно защото са натискали...при положение, че работя за 380лв. и имам мерак да си постегна колицата и да си давам последните пари за нея и да ми се случи това е много кофти.Идва ти да хванеш първия наркоман и да му счипиш главата от бой защото знаеш, че все ще го накажеш за някоя негова постъпка дори да не е той.

Потребителски аватар
Wr450f
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wr450f » Пет 13 ное 2009 19:37

Един приател си беше свалил огледалата да му ги пръснат и вечерта пред блока му бяха скъсали буксите направо не мога да повярвам и едната жица се беше скъсала на вътре и ни отвориха сумати работа да сваляме кори и да прекарване за 1 букса. :banghead:

Потребителски аватар
ligustrum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ligustrum » Нед 15 ное 2009 17:27

тая тема е незаключваема,така ли?дълъг ми е списъка с"изчезнали неща"от и по колата,но за радост от старата.от пасата до сега 1,5 г.никакви набези :043: и то като се има впредвид,че живея в квартал с смесено население mhihi можеби те точно "у дома"не барат mhihi :043:

Потребителски аватар
i.e.i
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i.e.i » Пон 07 дек 2009 14:08

Днес по обяд в Надежда на Ломското пред Шел.Паркирах пред такситата(на 1м пред такси
Сузуки ).На тротоара младеж с качулка с гръб към платното.Пресякох на бегом булеварда до отсрешния зоомагазин(неработещ) и се връщам след по-малко от 2 минути.При влизане в колата видях,че дясното огледало,самото стъкло виси само на кабелите за подгряване
и младежа го няма.
Та мисълта ми е ,колеги от Надежда при спиране там имайте едно наум.

Потребителски аватар
ligustrum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ligustrum » Пон 07 дек 2009 22:39

а тоя с таксито :beat_butt2 преди време така едни таксиджии и с мен,ама съм сигурен,че са комбина няква.стоят на 4 метра от буса и нищо не са усетили :screwy

вътрешно удовлетворение ми носи случая,когато ми гепиха от буса три кашона стока.редовно спирам на едно и също място,и на следващия път бях отзад :twisted:стоях около час.оня нещастник беше решил,че пак така ще стане.да ама не.като издърпа страничната врата му подадох ръка :drinking: тъмно синия бус го знае вече...до следващия идиот mhihi дивия запад mhihi

Потребителски аватар
TDI stavrev
Автомобил: MKV
Двигател: BKD

Мнениеот TDI stavrev » Пон 07 дек 2009 22:54

Тези идиоти и наркомани само :beat_butt2 дебелия сап ги оправя.Но само до следващото ГОВЕДО death

Потребителски аватар
chuntko
Автомобил: Vw Touran Ecofuel
Двигател: 2008-BSX

Мнениеот chuntko » Вто 08 дек 2009 22:31

снощи ми откраднаха чистачките.за две банан-чистачки за 15 лева ,проклятието ще ги гони докато не ги върнат death :D :D :D

Потребителски аватар
dragnev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dragnev » Вто 08 дек 2009 23:18

Наистина тия наркоманчета правят много големи поразии в цялата страна -
то не бяха : капачки, чистачки, антени, емблеми, огледала и кво ли още не по външната част на колата, трябва да се вземат много строги мерки срещу тях защото за една доза са готови на всичко. Ма.... да Е....

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Чет 10 дек 2009 20:00

Може и да не съм прав , и да ме нахокате....: НО основно бакшишите са в играта с крадени такива неща. Имал съм приятели такива , и винаги е имало нещо за купуване от тях , естествено доставено от крадливи лайнари :evil: Не ме разбирайте погрешно , но мразим тия калъфи щото за некой лев отгоре финансират тия копелета крадливи..... не се здържам ..... Не искам да съм зъл пророк ,някой ден ще барна некой и :bishop mhihi death

Потребителски аватар
TDI stavrev
Автомобил: MKV
Двигател: BKD

Мнениеот TDI stavrev » Чет 10 дек 2009 22:57

Прав си бъкшишите са в играта.Ама и те когато да хапнат дръвчето няма да сбъркаш. :a boi de :smackbum :bishop death mhihi

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Пет 11 дек 2009 1:15

Спираме с приятел на омв в ст.град да зареждаме и се нареждаме, че имаше коли. Идва при нас бензинджията и ни направи следната оферта-"баце имам страхотни силиконови чистачки за голф 4, като за теб 20 лева" Моя приятел веднага му каза, че има само 10 кинта излишни, и оня веднага се нави. Тука искам да отбележа колко шано протече даването на 10-те лева и взимането на чистачките. Двамата отиват до колата на въпросния търговец, моя приятел след 2 мин. се върна с чистачки скрити под блузата......да не видел ШЕФА, че се правят далавери. Чистачките нито бяха в кутия, нито бяха чисто нови. Обяснението-карани са от Германия до тук, за това били така. За мен въпросния мъж си беше чист шанаджия, който продава крадени неща. Ако някой му липсва нещо от голфа, да иде да пита там за по-евтино :lol:

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пет 11 дек 2009 1:30

Този само да ми падне... :beat_butt2

Само бой,еб... и сръбска музика...

Гепят от паркинга на някое заведение в Ст.Град и после ги продават наблизо...

Или са много тъпи или много нахални.. :screwy :banghead:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 11 дек 2009 1:45

е то докато има тъпи твари да ги купуват , ще се краднат :banghead:
пожелавам на твоя приятел (ако чистачките са крадени) в най-скоро време да си намери колата без чистачки :012:

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Пет 11 дек 2009 3:31

1-вата година като зех голфа в търговище се мъчиха да разбият дясната врата през ключалката,ама пуст им късмет с едно аверче отивахме да ядем по това време и ко да видя-един ръчка по колата :eyecrazy ,отнесе няколко шута ама избяга брата "РОМ" :073: ,на няколко пъти ми крадаха капачките на винтилите и едната капачка на джантите и на газовата във варна,оня ден задната чистачка,да бяха взели поне и предните да им свършат работа че задната нямаше перо даже ма*а им мръсна :076:

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Пет 11 дек 2009 7:15

Още когато касетофоните бяха на мода ми драпнаха касетофона и орязали кабелите,след това на няколко пъти се разделях с мигачи.....лайсните по вратите бяха крали,капачката на резервоара ми бяха разбили......а колко чистачки съм прежалил е отделен въпрос.........а да даже и гумите ми бяха накълцали копелдаците ама това беше повод да скоча на 195 :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”