Бургас-сервиз Бощ срещу затвора - доволен!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Бургас-сервиз Бощ срещу затвора - доволен!

Мнениеот Stivi » Пон 07 дек 2009 23:15

Наложи ми се да търся майстор в Бургас за диагностика и понеже в нашия форум нямаше много мнения по въпроса поразтърсих с Гугъл-а какво пише из интернет и от прочетеното там стигнах до споменатия по-горе сервиз! Мястото е малко неугледно ,но човека който прави диагностиката според мен си разбира от работата. За първи път видях някой при проблем с турбината /забиването/ да не почне с Н75,дебитомера или управлението на турбината ами с един уред /според мен трябва да се казва вакуумметър:)/ провери вакуума по маркучите и установи че мундщука на вакуум помопата се е разхлабил /разнитил/ и от там губи налягане и затова при изрязване колата умира ! Естествено каза че след като отстраня този проблем ако искам пак да ида за да може да провери и работата на самата турбина която в момента няма как да се тества ! Така че бих препоръчал на колегите които се нуждаят от диагностика за посетят този сервиз !

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Бургас-сервиз Бощ срещу затвора - ДОВОЛЕН !

Мнениеот Andonov » Пон 07 дек 2009 23:28

:shock

И не го отстрани това а те кара пак да идеш ?

Колата ти ако изтървала вакуум трябва да не е ускорявала ама хич.

Ако е ускрявала добре и е забивала не търси проблема там.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Бургас-сервиз Бощ срещу затвора - ДОВОЛЕН !

Мнениеот Stivi » Пон 07 дек 2009 23:38

Аз бях отишъл за диагностика а не за ремонт който нямаше как да се направи без да имам друга вакуум помпа в мен да не говорим че не разполагах с време за това ! А колата върви ако не я настъпваш много понеже не се губи целия вакуум а някаква част от него зависи колко ще се размърда двигателя респективно маркучето което свързва помпата с останалата част на системата! А дали пак ще ида пак зависи от това какво ще е поведението на колата след ремонта /ако е възможен/ или смяната на помпата не е казал че трябва задължително пак да ходя при него!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”