Голф 3 ГТИ
- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 ГТИ
Ето снимки от вчера
- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Ето и една нова придобивка за колицата нова аларма 

Според мен няма да е лошо да замажеш и местата за страничните мигачи от калниците, за да се добие 1 изчистена визия 

- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Заглавие: Голф 3 ГТИ
Относно мигачите не мисля да ги пипам защото искъм да си останат на мен лично ми харесва повече с мигачите
siso79 написа:Според мен няма да е лошо да замажеш и местата за страничните мигачи от калниците, за да се добие 1 изчистена визия
Относно мигачите не мисля да ги пипам защото искъм да си останат на мен лично ми харесва повече с мигачите

- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Ето малко работа и от днес смених ме шибидаха че стария имаше проблем с левия водач новия е като пушка
очаква се следващата седмица да сме боядисани и лачени вече чакам само да получа праговете 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
bodlio_ написа:Ето малко работа и от днес смених ме шибидаха че стария имаше проблем с левия водач
И сега да вземеш по-честичко да си смазваш водачите, че и на новия ще му се скъса левия.
- VW_Ventsi
- Автомобил: VW GolF III
- Двигател: ABF 94
евалата колега...много ми харесва как се развива голфа,ще стане лаченяк,само го тръшни по корем и...ще имаме поредния красив и добре пипнат голф в софиата...чакам снимки с праговете
поздрави \v_W/

поздрави \v_W/
- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за коментара че ще се смъква ще се смъква но определено искъм да е реголираемо окачването и затова малко ме затрудняват вече финансите но може и в последствие окачването да доиде за сега ще е така мисля да се срежат с по една врътка стандартните за да видия само каква ще е стоиката на колата за да се зарибя максммиално за окачването
и честит празник на всички студенти 

- VW_Ventsi
bodlio_ написа:...мисля да се срежат с по една врътка стандартните...
аз доколкото знам не е хубаво да се режат,защото колата става много неставилна в завоите...по-опитните ще кажат...и аз исках да го права това,обаче баша ми ми каза че съм самоубиец,а и другото е че трябва да се пренавие самата пружина...
поздрави \v_W/
- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
тя колата няма да се кара тя ще бъде в гараж те така и не ми трябват просто само за да се види ефекта че си сигания си е сигания
ще видя какво ще реша да се стигне до там има още много неща за правене вътре по купето

- kiko_pl
- Автомобил:
- Двигател:
А за задния капак мислил ли си? Колегата alpine продава такъв капак viewtopic.php?f=57&t=174358 който според мен ще заспи на твойта кола 

- VW_Ventsi
за какво да се набутва като колата още не е боядисвана една ламарина за отзад малко заварка и си е ток...
поздрави \v_W/
поздрави \v_W/
- kiko_pl
- Автомобил:
- Двигател:
защото може да вземе този за 50лв и след това да продаде неговия и да му излезе без пари вместо да си играе да го прави 

- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги в момента съм се насочил към прагове и добавка за задната броня защото бях поръчал да се направят но така и не се осъществи поръчката и в момента търся прагове идеята ми за задна броня е това което искъм да постигна ако някои може да ми помогне нека да сподели
- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Всъщо така по възможност тези прагове