--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте!
Имам проблем с разхода на газ. Градско разхода е 14 литра. Колата работи добре но когато е освободена от скорост леко мени оборотите. Регулираха уретбата 2 пъти, още е нова на седмица и половина, и все казват работи идеално но им нямам доверие. Смених кабелите на свещите но все същата работа. Не изтича газ, маркучите за въздух са наред. От какво може да е????? Според мен е много 14 на 100, а и не я ръчкам много
mod edit: vasstop
превод на заглавието
разход на газ 14 на 100 golf 3 1.8 mi
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:Каква е газовата уредба, къде са я монтирали, от кога не си сменял свещи, с какъв размер гуми караш, къде зареждаш газ, какво количество сипваш...
ловато. на от бул цар симеон и опълченска я взех, един път съм зареждал от лук оил и сега е 2рия от омв. монтираха ми я в надежда и то доста късно беше станало 9 часа и май майстора не си е свършил работата. гумите са зимни 14 цола 65 . до горе и 2та пъти, за да я засека, а от горе на това и датчика на бутилката не показва
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Газовата е нова. Смятам че при това положение е нормално да е с по-висок разход. Принципно всички газаджии препоръчват реглаж след 1000 км. А и разход на градско не мисля, че може да се има за миродавен. Изкарай я на дълъг път и виж как е.
А и от едно и също място ли зареждаш като си смяташ разхода? Различните газостанции имат различно налягане по колонките, пък и засичането на разход на газ винаги си е било относително понятие.
Изгори още 1-2 бутилки, отиди на реглаж и след това пак ще говорим.
А и от едно и също място ли зареждаш като си смяташ разхода? Различните газостанции имат различно налягане по колонките, пък и засичането на разход на газ винаги си е било относително понятие.
Изгори още 1-2 бутилки, отиди на реглаж и след това пак ще говорим.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:lilo_stich написа:Ела да видиш мойта. 7.5-9.0 градско според натискането на педала. За извън града да не ти казвам колко е.
Отивай при тоя да му кажеш и да ти я прави
Стига лъга бее, не ти ли стига в Офф-топик, та сега и тука.
Иначе и според мен майстора нещо не е направил като хората...
ами ,така е с НОРМАЛНИ джанти и гуми бе Василе

П.П.
Стига си спамил

Върни се в “Автогазови уредби”