mirko_81 написа:колега аз съм със подобен проблем да не кажа съштия . кво ли не правих и ни6то не направих за това одеве ходих и си записах час за диагностика а това дето вадим температурнич датчик и оборотите се вдигат не означава че от него штото и аз го вадих добре сложа го зле и реших че е от него ама не е. питах маистора што е така и тои ми каза че като го извадим веднага на компа отива че антифриза и на -40 градуса и тои пуска поиче бензин да не угасне. и не си бараите тпс-тата штото мн им била шибана настройката .в четвъртак ште я гледат и ште ви пиша кво е при мен ама така като четах за всеки който е имал подобен проблем се е оказало различно
п.п. дистрибуторната капачка я смених първа не е тя.
Еми, ако проблемите са ни идентични, защо при мен не излиза,че има проблем като и правя диагностиката. Явно трябва да се направи диагностика на студено, за да се разбере, но ако проблема е в тоците и тое свързано, така че да се проявява само при определена външна температура на околната среда как ли ще се хване.
В предходните постове забравих да вмъкна и нещо интересно, което съпътства описаните от мен неща в цялата тема, а именно: когато карам само на бензин и позагрее колата да речем спря и изгася за 2-3 минути за да си взема вестник например и после запаля на бензин дига за 6-7 секунди яко оборотите и после се нормализира някак си.
Айде колега пиши какво е станало при теб, след като минеш на диагностиката.