Въпрос за Каско на Г3
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
бях объркал Булстрат с булинс
и сиизтрих мнението

Последна промяна от bobo7 на Пон 19 фев 2007 20:04, променено общо 1 път.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за Каско на Г3
а както бях писъл преди за тази компания която ми изплати за преден прозорец на Астрата 99" 38лв сега следва продължение. В неделя се пребирам от мач и зарадван от победата на БЕРОЕ минавам покраи колата и направо препаднах. Предния капак нарисуван с пирон до ламарина с мъжки полови органи освен това написано и името Иво( него познавам аз съм Станимир). Левия калник нарисувано цвете по двете леви врати по една черта ама до ламарина. Като знам че предишния път ми дадоха 38лв за стъкло веднага се обадих на 112 да викна полиция. От там 4 часа ги чаках .Дойдоха момчетата писаха протокол снимаха и така . На следващия ден званя на Преебали България и от там ми викат да донеса протокола за да няма самоучастие. Викам добре и във вторник отивам в полицията да взема протокола (През работно време). Чакам там 2 часа кварталния го няма . Отивам в преебали там пишат листа с щетите вандализъм абе викат всичко е ток само да донесеш протокол от МВР. Аз дадох колата за боя и пеш и с таксита досаждам на кварталния . Накрая той ме извика и разправя че неможе нищо да ми даде до сега няма тъкъв прецидент и се издава само при открадната кола. Накара ме да пиша молба и ако случайно се навие Началника на РПУто да издаде нещо. Днес вече колата ми е готова и отивам да платя и като видях щях да падна за щета Преден капак ,калник и 2 врати 194лв. Оказа се че аз супер изнервих кварталния дадох сумати и пари за такси и ползвах половин ден компенсация за няма и нищо. Те така или иначе са си решили че ще ме Таковат. Незнам може и да досадях ама утре ако прочетете че е имало смъртни случей в Преебали Стара Загора да знаете че съм аз. Моля колеги който са регнати в други авто форуми да разпространят ,аз ще почерпя.
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега bgstan нали не забравяш че живеем в "Булгаристан". Тука всеки се ебава с обикновения човечец както си иска - ей го на каското на мойта кола за тази година беше в "Армеец", но от там ми обявиха че оценката ми е 2500 лв. , обаче от тази година имали и минимална сума(премия) която трябва да платя и тя е 300 лв. За сравнение миналата година каското ми беше на 3000 лв. и платих 263 лв. ако не се лъжа. Това е просто чиста форма на рекет. Едно време дядо ми като си е карал чисто новия Москвич не е плащал нито каско, нито гражданска, нито винетка, нито са го дебнали разни униформени рекетьори из храсталака и си е карал и си е свиркал. Ееех едно време ще кажете, е да ама си е точно така.
Айде със здраве
Айде със здраве

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
В БулИнс има също минимална премия и тя е 280 лева.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А някой да има представа колко ще струва КАСКО само против кражба за Голф 3 1992г.
Някъде около 3000лв. ще е оценката.
Някъде около 3000лв. ще е оценката.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Около 350лв, като може да има отстъпка според зависи къде е 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”