Русенски срещи - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
djnako
Автомобил:
Двигател:

Re: Русе - Локални срещи

Мнениеот djnako » Нед 06 дек 2009 12:14

ехее, сега виждам че часът на днешната сбирка е бил 11:00, ама колеги някой хора като мен, демек нощни птици особенно в събота вечер - спят до след 12 в неделя. този час не ви ли е мн ранен?

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Нед 06 дек 2009 15:31

Има анкета бре. Днес стана ясно, че 11 е рано. 14 или 15 май ще е най-удобно.

Потребителски аватар
gogomoto_rs
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gogomoto_rs » Нед 06 дек 2009 17:59

или към 6 примерно mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 06 дек 2009 18:21

los_tigros написа:Момчета замислете се,че сте почнали война която явно не е по силите на никой от вас.В смисъл,че никой няма да се наложи.Всяка група си има мнение и това е.Тъй че замислете се,че е време псевдотарторството да спре.И всеки да има право на мнение.А не 2-3 души.Има хора,които имат желание да идват.Но НЕДЕЛЯТА не им е удобна.Абе хора.....има още 6 дни от седмицата....Замислете се...

Mamaligar написа:В последните 3 страници не видях нищо смислено. Според всичко написано до тук предлагам да се събираме в детската градина до Възраждане на пясъчника, понеже не се вижда дали тук пишат зрели хора или лапета на по 10 години.

:bowdown :012:

djnako
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djnako » Нед 06 дек 2009 19:39

моето предложение е да възобновим сбирката в четвъртак вечер, а неделната да е някаде в ранния следобяд. 13:00 - 15:30

Потребителски аватар
eras3r
Автомобил: Citroen C5 2014г
Двигател: 2 0hdi 163hp
Контакти:

Мнениеот eras3r » Нед 06 дек 2009 20:41

djnako написа:моето предложение е да възобновим сбирката в четвъртак вечер, а неделната да е някаде в ранния следобяд. 13:00 - 15:30

И това е добра идея. :applause:

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Нед 06 дек 2009 21:24

eras3r написа:
djnako написа:моето предложение е да възобновим сбирката в четвъртак вечер, а неделната да е някаде в ранния следобяд. 13:00 - 15:30

И това е добра идея. :applause:

Да почваме да го правим. Съгласен и с двете предложения.

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Вто 08 дек 2009 14:31

Искам да се извиня НА НАЙ - ГОЛЕМИЯ ФЕН в този форум и въобще в цяло Русе. Това е Колегата Петко Мелеков! Петко извинявай , че те обвиних , че не си фен. Извинявай , че не мога да бъда фен като теб, понеже не мога да идвам на срещи в неудобен за мен час и че това не ме прави привърженик на марката. Извинявай , че не успях в последните две години да отида на Националните събори в Калояново и Елена. Извинявай! Извинявай , че те помилих да ми смениш таблото. Извинявай , че Ти нямаше време да ми откликнеш на поканите да почерпя. Извинявай , че после трябваше да ми го натякваш.Извинявай , че приемам да работя за повече пари и това ме прави интересчия. Извинявай , че в следствие на интересчийстовто си намирам начин да живея по - добре.Извинявай , че за теб колата ми е лагерна количка и че това се разминава от твоето виждане за кола.Извинявай , но на мен ми харесва!
Извинявай , че не мога да съм като теб знаещ и можещ. Извинявай аз не искам да живея във Форума.Извинявай имам личен живот!

ПП: Ще помоля модераторите да оставят това съобщение, понеже г-н Мелеков (Znainainai) е посикал извинение, което го правя публично.

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Вто 08 дек 2009 19:28

е за тва не идвам на сбирките сам си отговори на въпроса ,евала за написаното :drunk :applause:

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Вто 08 дек 2009 20:02

Аз се местя в пежо клуб :Mr Green Fun :lol :027:

just kidding

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Вто 08 дек 2009 20:05

предател :screwy хахах спам mhihi

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 08 дек 2009 20:58

Коко, по такъв начин извинения не се поднасят. Ако искаш да се извиниш - направи го, не е нужно да е публично във форума. Ако пък считаш, че не е, не пиши такива неща, не е нужно.
Ще помоля и всички останали да се въздържат от спам и от подобни писания. И преди писах - не делите нищо бре, хора! Животът е прекалено кратък, за да го прекарваме в безмислени спорове.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Вто 08 дек 2009 22:35

Цирк :039:! Вече в нарицателно май ще се обърне това с Русе.... Добрине, защо не сложиш един катинар, че малко да се успокоят нещата :)?

Потребителски аватар
valdemir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valdemir » Вто 08 дек 2009 23:38

Малелееее. Тука пак е станало сапунен сериал. От доста време не съм идвал, повечето знаете защо. Както и да е , незнаех че вече няма сбирки в четвъртък, а според мен те бяха малко по интересни и може би по свободни (преди ходехме на полигона, пиехме бири на ОМВ здравец и приказвахме кой какво мисли да прави по колите), докато в неделя беше малко по спокойно (според мен това се дължеше на факта, че почти всеки в неделя е скапан и не му се прави нищо,)но това е било преди година и половина. Идеята да възобновите сбирките в четвъртък е много добра.

Относно търканията които прочетох в темата то винаги си е имало, няма как без тях, но не забравяйте идеята на клуба (която не е "който ходи на сбирки е фен или не"), а контакт и помощ до колото е възможно. Аз лично уважавам изклучително много всички пичове от Русе (и колегите от Силистра също).

Много поздрави на всички, искренно ви завиждам че се събирате и "ръчкате" по колите, на 12 Януари летя за БГ, надявам се да се видим поне 3 пъти тоя път.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Чет 10 дек 2009 12:09

Нещо за довечера?

Върни се в “Организационен”