мнение за ауди а3
мнение за ауди а3
дайте мнение за ауди а3 1.8 на такова съм се спрял с газов инжекцион, какви са цените на части спрямо голф 4 ,окачването като на голф 4 ли е? + - за а3 не съм карал и незнам как е ,иначе имах голф 4 1.8 за него знам
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: мнение за ауди а3
А3 е по красивия голф,според мен,разликите са в купето и качеството на материалите,както и в цената.
stanev11 написа:А3 е по красивия голф,според мен,разликите са в купето и качеството на материалите,както и в цената.
А според мен в това Ауди всичко е правено с цел усложняване и оскъпяване на ремонта. Не казвам че е лоша кола, даже обратното. Мисля че окачването и двигателите са като на Голф. Разлика във външния вид и интериора. Чак пък разлика в материалите е трудно да се каже че има, но поне няма лющещи се пластмаси по таблото. Иначе евентуалните бъдещи проблеми зависят от състоянието на конкретната кола. А за цена, нещата са съизмерими, дори Голф 4 мисля че е леко по-скъп.
Да ти се чуди човек къф беше тоя зор да си продадеш колата, а сега да си купуваш същата

зора беше че не ми се караше на бензин а ако трябваше да слагам газ ,но можеше само инжекцион а не ми се даваха 1500 още,трябваше да е вечно моя ).а и тея дранкащи пласмаси на голф ме изнервяха многооооо.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”