Въпрос за Поло дизел

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
shemkov
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за Поло дизел

Мнениеот shemkov » Сря 09 дек 2009 12:56

Здравейте колеги !
Тъй като съм решил да купувам кола но незная коя да е голф 4 или поло 98г. Искам да е дизел !
Точно по този въпрос бих искал да Ви попитам някой има ли впечатления за поло дизел става дума за 96 - 98г. и коя колица според вас е по - добрият вариант!
Поздрави

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Re: Въпрос за Поло дизел

Мнениеот Pichaga » Сря 09 дек 2009 13:27

в този раздел, мисля, че ще ти отговорят повечко хора с дизелови мотори

the_tupan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот the_tupan » Сря 09 дек 2009 13:37

Лично мое мнение е, че ако искаш колата ти непременно да е дизелова Голфа е по-удачния вариант.Просто дизела му приляга повече.Ако си се спрял на Поло по-добре вземи бензиново.Няма смисъл от малка кола с голям дизелов мотор. :beer

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dizel_fen » Сря 09 дек 2009 20:41

Ми то иска ли питане-вземай Голфа и няма да съжаляваш.Аз карам такова Поло-не че е зле,но на моменти ми идва слабичко и си иска поне едно турбо.За Голфа гледай -МАХОВИКА как е ,да не се окаже като сменяш съеденител да изкараш и една камара пари за едно гадно желязо дето е разбито :012:

Потребителски аватар
shemkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shemkov » Чет 10 дек 2009 0:05

Зная, че въпросът ми не е за тук но не ми се пуска нова тема само да пълня форума.
Някой колега знае ли колко парички излизат консумативите на ауди А3 същата цена ли е както на голф 4 ?

stivenj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stivenj » Чет 10 дек 2009 17:09

Колега,моето мнение , търси малка кола ,дизел, добър двигател ,ако живееш в град,за бъдеще не се очертават хубави моменти за големи и мощни коли ,глобите ще стават по-свирепи а и контрола ще става много суров,ще се махне човешкия фактор/гладен милиционер за 20 лв/пред камерата ще склониш глава и ще харижиш на мащехата държава стотака и ще се нервиш, така че избирай.Аз карам поло 1.9 и следващата ми ще е пак малка и дизел.Ако отънеят цените на японците бих искал да е тойота ама нема пари.

Потребителски аватар
shemkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shemkov » Пет 11 дек 2009 18:30

stivenj написа:Колега,моето мнение , търси малка кола ,дизел, добър двигател ,ако живееш в град,за бъдеще не се очертават хубави моменти за големи и мощни коли ,глобите ще стават по-свирепи а и контрола ще става много суров,ще се махне човешкия фактор/гладен милиционер за 20 лв/пред камерата ще склониш глава и ще харижиш на мащехата държава стотака и ще се нервиш, така че избирай.Аз карам поло 1.9 и следващата ми ще е пак малка и дизел.Ако отънеят цените на японците бих искал да е тойота ама нема пари.

Колега напълно съм съгласен с теб гледах едно поло беше 1.9 дизелче незная колко точно коня беше и цената му беше около 4500 говорим за 2000г. незная дали ще излезне сполучливо но ... казаха ми, че голямите двигатели на полото късали скоростната кутия. 4-ката ми харесва повече но ми казаха, че поддръжката е много скъпа и май ще остана на поло за сега но ще видим ще се похваля във форумчето когато избера колицата :)

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dizel_fen » Пет 11 дек 2009 19:22

Никва скоростна кутия не късат :screwy .Има един семеринг,той се чупи и от там за 2-3 месеца ти изтича маслото на скоростната кутия.Следователно тя остава без масло-първа е 5-та скорост,след това задна скорост почва да изключва от самосебе си ,и накрая спраскващ кутията :banghead: . И се почва едно ходене морги ,обикаляне и с повече късмет и въоръжен с 500-900 лева може да имаш успех да намериш същата!

mladko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladko » Пет 11 дек 2009 22:27

Няма да съжаляваш ако се спреш и на поло варианта. Аз лично 3 години само карам моито сди и макар слабичко се държи доста прилично. Няма да излъжа ако ти кажа че повече от 6 не ми е горяло както и да го карам :D Само предварително разбери дали съединителя е с маховик че е голяма скъпотия таз джаджа. :banghead:

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Съб 12 дек 2009 7:30

Здрасти, един приятел кара Polo SDI 99-та година. Врътнал му е 60 000 км в България, здрава колица. Ако питаш Golf или Polo...винаги по-голямата.

Потребителски аватар
shemkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shemkov » Нед 13 дек 2009 1:33

Здравейте отново.
Искам да благодаря на всички колеги които ми отговориха :bowdown

Върни се в “Дизелови агрегати”