Колянов вал на Golf TD и TDI
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колянов вал на Golf TD и TDI
Колеги може ли някой да ми разясни,има ли някакви разлики и какви точно между коляновия вал на двигател TD i TDI при VW Golf III.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
TD ILI TDI
po princip nqma razlika vav vala,razlikata e v glavata ,turboto i pompata na tdi to,no vala stava.TD ima golemi problemi s tiq valove,na TDI-to mu e drugo se4enieto na 6aibata na angrenajniq remak i ne se razbiva.az 2 pati sam pravil dvigatel zaradi tazi 6aiba,sega imam rezerven val,no ve4e nqmam golf,taka 4e ako ti trqbva moga da ti go dam sas 6aiba na tdi napraven za 200lv.samo 4e trqbva da smeni6 i osnovni i bielni lageri s noviq val,06te 90lv,ako ima interes imam i glava za TD za 280lv-s novi voda4i, neoborudvana
mod edit: vasstop
Хайде сега си преведи мнението на кирилица моля. Бутона горе дясно "промени".
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: TD ILI TDI
vwww.golf. написа:po princip nqma razlika vav vala,razlikata e v glavata ,turboto i pompata na tdi to,no vala stava.TD ima golemi problemi s tiq valove,na TDI-to mu e drugo se4enieto na 6aibata na angrenajniq remak i ne se razbiva.az 2 pati sam pravil dvigatel zaradi tazi 6aiba,sega imam rezerven val,no ve4e nqmam golf,taka 4e ako ti trqbva moga da ti go dam sas 6aiba na tdi napraven za 200lv.samo 4e trqbva da smeni6 i osnovni i bielni lageri s noviq val,06te 90lv,ako ima interes imam i glava za TD za 280lv-s novi voda4i, neoborudvana
Колега интересувам се от предложението - остави ми некви координати на лично съобщение.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
0888704906 или vip_dent@mail.bg
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми бате, тея водачи, да ти кажа водачите са по 4 лева. А до 280 необорудвана .... нещо ми се струва многичко, а един колянов вал за 200 лева .... сори бате, ама това е просто много, има цели мотори за по 600-700 лева, ти колянов вал, който сигурно е за шлайф или поне за полиране, ако е за шлай още 80 лева, ако е за полиране около 30 лева, нещо доста соленичко. А разликата в коляновия вал не виждам да има, в шайбите да, ама в коляновия вал ... все хода си му е 95,5мм и не виждам разлика. Та разликите в главата на 1,9Дизел и турбодизел искам да знам какви са!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: