купих си ново сд и раглобявах да пусна някои кабели от там та отдолу намерих ето този кабел:
седеше си еи така както съм го извадил без да е вързан за нищо и двата края бяха на едно и също място въпроса м ие за какво може да е служел
и въпрос номер две на жабката не трябва ли да има нещо като прекъсвач на лампата щото затворено отворено като дам на контакт и постоянно свети
на по голямата дупка седи лампата а на по малката няма нищо да не би там да трябжа да е въпросното нещо
Жабката и странен кабел под нея
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Жабката и странен кабел под нея
По-малката някой някога я е рязал. А това ми прилича на кабел за CD Changer 
Тва кабелче като го гледам, май колата е имала преди време чейнджър, а понеже ти не знаеш за него, явно предишния собственик си го е прибрал. Но е забравил кабела.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Кабела е за ченджър. Дупката на жапката е направена защото най вероятно там е стоял ченджъра.
Лампата на жабката има прекъсвач. На самото плашонче е механизма - натиска го левия ограничител на капака
Лампата на жабката има прекъсвач. На самото плашонче е механизма - натиска го левия ограничител на капака

- Iv0o0o0
- Автомобил:
- Двигател:
да видях го пружината му нещо се беше разместила а иначе за дупката мога да му блогодаря ще ми влезе в употреба ще си пусна усб кабела от там 
- келеш
- Автомобил:
- Двигател:
Winner25 написа:Кабела е за ченджър.
Точно снощи стана въпрос за такъв кабел с мой познат.По неговите думи същия този кабел за чейнджър е около 150 лв,така че си на далавера колега!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”