Успех колега - багажника, багажника...

StS написа:Голфетката се прави от 96-тата година до края на 2003тата... За всяка година има разлика в пакета, хай до хай от 98 и 01 има разлика, да не говориме че и двигателите забравяте, някой неща ги няма за 1.4 ама на 3.2 може да видите салон дето да ви разплаче...
Успех колега - багажника, багажника...
Luciano написа:Защо си помисли, че дори нямам MFA(или ти ми видя лоста за темпомата в гаража и реши, че съм си слагал MFA
за пореден път се убеждавам, че си дървен философ
)
И защо реши, че е купувана от Горубляне.
И не ми говори за лепенките специално и за сервизни книжки, защото много лесно и твойта по лепенки може да стане юбилейка.
Най-лесно е да наплюеш един лист хартия и да го лепнеш у багажника!
morfei1 написа:Аз като не добре осведомен да попитам. Има ли голф 4 AHF-ка, 99 лето, която да е с дисплей по средата?
Luciano написа:Първо се информирай какво е MFA и FIS![]()
Haralampi написа:
Радвам се, че си убеден поне в нещо, а снимка на таблото ти (бившето) сам си беше качил - от нея личи, че не си имал MFA (борд комп на малкото дисплейче под оборотомера не е MFA)
Luciano написа:защото ще си останеш заблуден, че до 2000г почти няма Голф4 Хай-Лайн
MFA = Multifunktionsanzeige = Volkswagen
FIS = Fahrerinformationssystem = Audi
gemeint ist genau das gleiche, nämlich der Bordcomputer...
es gibt bei der MFA/ FSI verschiedene Ausführungen...(low, mid, und highline MFA )...unterscheiden sich in Displaygröße und Funktionsumfang)
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта