клапи на въздушния филтър(кутията)
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
клапи на въздушния филтър(кутията)
колеги помагаите,забелязал съм че само през единия отвор на кутията на въздушния филтър влиза виздух,няма значени загряла ли е или е студена,влиза въздух само през по малкия отвор през този които се засмуква топъл въздух от изпускателните колектори(няма значение студена ли е или е загряла)като сложа ръката на другия отвор от там не се засмуква въздух а преди засмукваше като беше загряла според мен това не е нормално,нещо по вакуумчетата да съм объркал понеже съм свалял карба 1 път и съм разкачал вакумите на карба ама съсм си ги псотавял поначина по който си са били,колата е джетта,86набор 1.6двигател на газ е карам,карба нз как се води точно но не е със стъпково моторче на снимката съм отбелязал от къде постоянно влиза ъздух
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: клапи на въздушния филтър(кутията)
Най-добре го направи така, че само студен въздух да дърпа и няма да има проблеми.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: клапи на въздушния филтър(кутията)
ми то така или иначе няма мека връзка до колектора нито ламарината е там ,ама пък и отвора на тръбата е по малък,става въпрос че когато е студена и по малко въздух влиза,ще пробвам да видя как ще е ще откача вакуумчето за клапичката и ще го запуша и утре сутринта ще е пробвам на студен двигател как ще е
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”