съединител
- basis4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
съединител
колеги голям проблем !
голфа ми както си карам , съединителя постепенно в рамките на 10 минути леко полеко хлътна педала и не мога да включвам на скорост . стои долу педала и толкоз . Съединителя го сменях февруари месец , и сега к**ец .... какво може да е колеги , дайте съвет , че няма да се спи тази вечер .... голф 3 GTI 115 коня едишън .
- Lion_Heart
- Автомобил:
- Двигател:
Re: съединител
Не знам дали този модел е на помпа или на жило.Ако е на помпа-най вероятно долната или по-вероятно горната помпа е заминала.Ако е на жило,може на вилката шлиците да са изпуснали,може вилката да се е счупила вътре е кутията,може и жилото да е направило някакъв проблем,също така е възможно и на мястото където се захваща на купето жилото преди да влезе вътре в него да се е деформирало или откъснало направо ухото.На една джета имахме преди такъв проблем.От някое от тези неща ще да е...
- basis4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи , има едно рамо на скоростната кутия , към което отива едно жило , което до колкото знам , се било натягало автоматично . начи това рамо се движи свободно нагоре надолу , мисля че проблема както каза колегата ще е от вътре в кутията .... ако проблема е там някой има ли идея поправимо ли е това , колко пара струва горе доле , че идват празници и аз трябва да ходя до Варна след седмица ;(;(
- Lion_Heart
- Автомобил:
- Двигател:
Строшил си вилката...Сваляне на скоростната кутия-около 200 лв труд ако не си я сваляш сам е това...Вилката зависи къде е строшена,но най-добре е друга от морга да вземеш..Ама пък трябва да е същата...Абе може да се оправи и със заваряване все пак...Аз на двойката имах същия проблем,пропадаше ми педала около половин час и в един момент,вече нямаше накъде.Не е сериозна повреда,но повече пари ще дадеш за труд ако нямаш място и време да го направиш с някой приятел...И все пак преди да свалиш скоростите виж и да не би да са и изпуснали шлиците на вилката...предполагам е на шлици...
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Строшил си вилката...
Калега изказва6 се неподготвен.Вариантите са два:или се е пробила кръглата пластина която натиска притискателния диск или се е с4упил палеца които се намира наи отзад в ск кутия при петата скорост за смяна на този палец не се сваля кутията а само капака.
Калега изказва6 се неподготвен.Вариантите са два:или се е пробила кръглата пластина която натиска притискателния диск или се е с4упил палеца които се намира наи отзад в ск кутия при петата скорост за смяна на този палец не се сваля кутията а само капака.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”