Твърди маркучи, губи антифриз- Решено
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Re: Майстор-нечовек
Oт прочетените писания на автора на темата дотук, мисля, че си заслужава случките.
Колкото и грубо да звучи.
Някои просто са си неспасяеми...
Колкото и грубо да звучи.
Някои просто са си неспасяеми...

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Автора ни спестява нещо със сигурност.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Като чета писаното до тука мисля си че автора на темата или се бъзика с нас защото няма какво да прави или наистина е толкова невеж и неграмотно упорит до глупост .За правописа няма да говорим по него съдя за националността му но това е друга тема.Колега имам усещането че ти сам си правиш всичките тези простотии .Ще ме извиняваш но е така .Моля модераторите да заключат темата.
.Стига с тези глупости.....

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Ако беше някой друг до сега да му е наврял колата там де слънце не грее на тоя "майстор". Колега или наистна спестяваш част от истината или ни вземаш тука за мезе или си бати канарчето да повярваш че крив цилиндър някой може да го оправи. А как е видял че е крив? Май му е крива главата на тоя твой майстор, и са я накривили (със тръби и бухалки) "доволни" клиенти

- boiko1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Колата ми се наводни,направо мога да плувам в нея !!
Maste-pro написа:-предишния собственик е доливал вода докато колата е загрята и изгасена (по негови думи)

Тоя ни взе нещо за мезе
Ангеле не съм тук да споря и не съм на твойте години да си играя.Все едно си нямам друга работа.С извинение аз нямам време да пръдна а ще тръгна с глупости да се занимавам.
Вярно е-спестявам няколко неща.
1. Правя се на голяма будала пред майстора, защото до сега незнам какво трябваше да стане.
2.Исках само някой съвет, знам си работата не съм на 18.
3.За координатите- Този майстор е на хиляди километри от вас така че няма какво да се притеснявате. Испания-Мадрид.
4.В чужбина съм и нещата тук не са толкоз лесни колкото в България.
5.Най-лесно се прави белята...
6.Докато едни колеги се опитваха да помогнат ( хиляди благодарности към тях)някои просто вкарваха интриги.
П.с Ангеле човеко да няма да ме купуваш ? Какво те касае моята грамотност ? За мен ти нито разбираш от коли, нито нищо.Ако, обичаш спри да ми пишеш.Не съм тук за да се карам с хора като теб.
Вярно е-спестявам няколко неща.
1. Правя се на голяма будала пред майстора, защото до сега незнам какво трябваше да стане.
2.Исках само някой съвет, знам си работата не съм на 18.
3.За координатите- Този майстор е на хиляди километри от вас така че няма какво да се притеснявате. Испания-Мадрид.
4.В чужбина съм и нещата тук не са толкоз лесни колкото в България.
5.Най-лесно се прави белята...
6.Докато едни колеги се опитваха да помогнат ( хиляди благодарности към тях)някои просто вкарваха интриги.
П.с Ангеле човеко да няма да ме купуваш ? Какво те касае моята грамотност ? За мен ти нито разбираш от коли, нито нищо.Ако, обичаш спри да ми пишеш.Не съм тук за да се карам с хора като теб.
- olele39
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AUY 4motion
Maste-pro написа:
Не съм тук за да се карам с хора като теб.
А защо си тука?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Момчето ми не съм искал да те обидя но прочети и другите мнения по внимателно и ще прочетеш същото което съм писал и аз но в по учтива форма .Затова спри да пишеш глупости какво си скривал и какво не .дали си в Испания или на майната си през х... ми че оттатък тук е форум в който всеки си казва мнението което не може да бъде меродавно .Тук не е скайп че да си чатиш с някой .Задаваш въпрос и който може помага .Сам се правиш на малоумник и пред нас не само пред майстора и после се сърдиш .Затова настоятелно моля модераторите да ударят кепенците

olele39 по същата причина по която и ти ! (просто съм маняк по Vw)
ангел ли си мангел ли си айде спри
Значи взех си колата... Гледам малко са хората на които им пука, затова няма да пиша какво е положението.
Ако някой колега евентуално се интересува, да свирне и ще получи цялото инфо.
От мен толкоз по темата.
Някои просто ми се караха ( поне така си мислят, обаче знаете какво е станало с патето дето много мислело) а други помагаха.
Хиляди благодарности към тези, които помогнаха малко или много.
" Айде довиждане до нови срещи" както се казва !

Ангел: Прав си темата е за катинарче.
До админите: Правете каквото си пожелаете с темата.

ангел ли си мангел ли си айде спри

Значи взех си колата... Гледам малко са хората на които им пука, затова няма да пиша какво е положението.
Ако някой колега евентуално се интересува, да свирне и ще получи цялото инфо.
От мен толкоз по темата.
Някои просто ми се караха ( поне така си мислят, обаче знаете какво е станало с патето дето много мислело) а други помагаха.
Хиляди благодарности към тези, които помогнаха малко или много.
" Айде довиждане до нови срещи" както се казва !

Ангел: Прав си темата е за катинарче.
До админите: Правете каквото си пожелаете с темата.

Re: Твърди маркучи, губи антифриз- Решено
Maste-pro написа:Гледам малко са хората на които им пука, затова няма да пиша какво е положението.
Не са малко хората ..... .Виж броя на преглежданията, не е малък.
По-добре е да напишеш какво се е получило след ремонта. Мисля, че го дължиш на всички, които следяха темата ти.
- walentin
- Автомобил:
- Двигател:
Да,
кажи какво стана.
кажи какво стана.
-
- Автомобил:
- Двигател:
100 пъти си променя тематта тъпанарина . и модовете са виновни че досега не е заключиха тази тема по точно не е изтриха. ще ни прави тука на маймуни.