Въпроси относно антирадари/радар-детектори???
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос относно антирадарите???
То пак може да си изгориш и без него като на една случките когато С-класа ме изпревари със 150 на тракия и естесвено като ги видя "Пед..." смачка газта и отпраши и след 500-600 метра аз опрях пешкира му като ми лепнаха неговия акт на мое име при положение че карах със 130,и досега не съм си взел талона стана 2 месеца от яд 

- mitko3040
- Автомобил:
- Двигател:
Взех си Cobra XRS9955, но още не съм го разучил, не съм пътувал на по-голямо разстояние. Радар детектора има възможност да се изключват определени честоти. В момента съм оставил активни X,POP и KA. Достатъчно ли е? Може ли да очаквам изненада от друга честота, която съм деактивирал. Камерите за скорост доколкото прочеток се хващат на X.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
При мен на K/Ka пискаха всички врати с фотоклетки - бензиностанции, магазини и т.н.
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
има и спийд камери с радр на К/КА
- mitko3040
- Автомобил:
- Двигател:
Това означава, че трябва да си пусна и др. режими. Надявах се да не е така, че да не ми пищи за щяло и нещяло. Когато поръчвх радара ми обяснихая че е достатъчно само X и POP.
- R@do
- Батето
Пробвай новта камера на входа на Слъчев бряг от към Несебър....
- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
R@do написа:има и спийд камери с радр на К/КА
Tова проверено ли е?..."К" режима съм го изключил, защото пищи през 100 метра...
- anton76
- Автомобил:
- Двигател:
Че къде има камера на входа на Слъчев бряг от към Несебър....
- R@do
- Батето
на самото кръгово, а 50 метра след нея на табела ти изписва и ДКНто ако си минал с над 40 км/ч. Миналата събота се суетих 20 минути докато я разуча.
- mitko3040
- Автомобил:
- Двигател:
Действително има такава камера на кръговото, но тя не е свързана с КАТ. Тази камера не ми я отчита, днес ако мина оттам ще пусна всички режими.
- R@do
- Батето
Знам ч е не е свързана с КА, коментирам я като техническо средство. Т.е. някъде и някога може пк същата да се свърже с КАТ.
- mitko3040
- Автомобил:
- Двигател:
R@do написа:Знам ч е не е свързана с КА, коментирам я като техническо средство. Т.е. някъде и някога може пк същата да се свърже с КАТ.

- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
а може и да е свързана - както си изписва ДКН, има образ, помни си колко нарушители за деня... достатъчно е по някакъв начин КАТ да си свалят архива и да почнат да пращат коледни честитки на всички.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Всички легални регистрирани радари в БГ работят на Ка и Х.Тези табели такива има и по пътя за Созопол могат да си святкат колкото искат, но не могат да те глобят чрез информацията от тях.Табелите излъчват на К банд който е различен от Ка и лично аз съм изключил К за да не свири радара излишно на автоматичните врати.Полезното от табелите е, че повечето хора си мислят че глобяват чрез тях и си намалят превантивно скороста, но понякога това е предпоставка за катастрофа някой си кара с 140км/ч и като набие спирачките отзад става мазало. Иначе фолклора е голям миналата седмица един "герой" разправяше, че го глобили чрез снимка от камерата на Атия която по-наблюдения на много хора из форуми мой лични и на приятели винаги е била само празна кутия.И все пак внимавай когато си сама кола на пътя рано сутрин или привечер се ориентират по фаровете и включват радара в последния момент, детектора изпищява направо на 3, но докато намалиш и си засечен.
- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
Taka де, и мен ме глобиха така. А относно празните кутии, те и по медиите го казаха, че на 10 камери има 20 кутии и ги менкат..
. Миналата седмица минавах през Благоевград и се чудих защо не писка...намалих и кутията се оказа празна...онази боядисаната, която по "Господари на ефира" я даваха..

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”