когато се прецени, че са основателни се взимат мерки

когато не- се трият само

докладите са ни в помощ

yoan4o написа:Понеже все по-често забелязвам, че форума малко или много е един малък бит пазар за всякакви чарколяци и какво ли още не...........
Дали е възможно и ако екипа го сметне за добра идея, "Авточастите" и те да се разделят, примерно само по модели - най-масовите, без значение от генерацията примерно:
Голф
Пасат
Поло
други
Според мен има резон или поне да има някаква друга сегрегация, щото направо е лудница там, пък и в повечето случаи заглавията са повече от неориентиращи и човек като търси нещо трябва да прегледа повечето обяви!
Продавам Apple iPhone 8GB
очила Рей Бан-280лв Варна
Luciano написа:Аз предлагам, човек пуснал тема бензин vs. дизел да отнася едномесечен бан
Luciano написа:Аз предлагам, човек пуснал тема бензин vs. дизел да отнася едномесечен бан
Dead man написа:Къде отиде прозореца долу в ляво,с който маркирах всички теми като прочетени ?
golfer написа:Dead man написа:Къде отиде прозореца долу в ляво,с който маркирах всички теми като прочетени ?
горе в ляво
Dead man написа:golfer написа:Dead man написа:Къде отиде прозореца долу в ляво,с който маркирах всички теми като прочетени ?
горе в ляво
![]()
Не може ли да се направи като на съобщенията-аз да си избирам кой да са прочетени и кои не от всичките ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта