Проблем след махане на километраж
Проблем след махане на километраж
Здравейте, днес реших да махна километража и да го отворя, понеже вътре в него се беше насъбрал прахуляк и ме дразнеше. Разглобих го, изчистих го и си го сглобих без никакви проблеми. И след като го монтирах обратно на колата, дадох на контакт, запалих и хоп ми светна Air-Bag-a!!! До сега никога не ми е светил и буксите на седалките са си OK. Махах плюса на акумулатора ако може да изчисти грешки ама не стана, пак свети. Някой ако има представа какъв може да е проблема ще се радвам да сподели че се притесних и 

Re: Проблем след махане на километраж
Сетих се че като махнах километража дадох на контакт без него за да си проверя светлините. Възможно ли е да е от това?
А ще се сетиш ли да кажеш и каква е колата дето си и махал километража 
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrij написа:Сетих се че като махнах километража дадох на контакт без него за да си проверя светлините. Възможно ли е да е от това?
От това е
joromnt написа:А ще се сетиш ли да кажеш и каква е колата дето си и махал километража
Опа забравил съм
- келеш
- Автомобил:
- Двигател:
dobrij написа:Сетих се че като махнах километража дадох на контакт без него за да си проверя светлините. Възможно ли е да е от това?
Точно това не е трябало да правиш!Както каза колегата по-горе,трябва да изчистиш грешката.
- rgi2003
- Автомобил:
- Двигател:
Когато махаш таблото на МК4 махаш минусувата клема на акумулатора.След като си пропуснал тази стъпка, премини на следващата.Отвори пластмасовият капак, който е вдясно от педала на газта захваната с един болт в предния си край.Там ще откриеш контролера на възглавниците.Прочети внимателно серииния номер.Ако е 6Q0-909-605-A недей да вързваш VAG-COM-а иначе ще трябва да си купиш нов контролер.Ако номера е различен действай смело и изтрий гадната грешка.Ето ти линк да добиеш представа за какво иде реч: http://www.ross-tech.com/vag-com/vw_issues.html
Успех, аз минах по този път поради същата причина като теб.
Успех, аз минах по този път поради същата причина като теб.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”