темата ми е подобна като на колегата Spectre с голфа, та въпроса ми е колко коня би могло да извади моето двигателче 1,3 55 к.с. adx,
ако му махна катализатора, монтирам спортен филтър K&N и евентуално инсталирам чип от Брезел.
колко к.с. могат да се извадят от 1,3 adx polo 6n
айде де няма ли някои, който може да ме просветли да ли има смисъл от това, което съм замислил или е само загуба на време и най вече на пари
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: колко к.с. могат да се извадят от 1,3 adx polo 6n
wolf написа:.... та въпроса ми е колко коня би могло да извади моето двигателче 1,3 55 к.с. adx,
ако му махна катализатора, монтирам спортен филтър K&N и евентуално инсталирам чип от Брезел.
Ако след описаното по-горе успееш да добавиш 7-8 коня ще е добре

Ако ти се дават пари можеш и маркови свещи да сложиш, както и да помислиш за генерация с по-голям диаметър.
Всичко останало е много скъпо и не си струва според мен...
значи след всичките процедури: катализатор, чип, филтър могат да се добавят 7-8 к.с.?
а за свещите мисля че са си оригиналните щото колата е на 82000 реални км със сервизни книжки и т.н. внос от Германия.
за какви маркови свещи става въпрос?
а за свещите мисля че са си оригиналните щото колата е на 82000 реални км със сервизни книжки и т.н. внос от Германия.
за какви маркови свещи става въпрос?
- vanko@az
- Автомобил:
- Двигател:
Такааа , събираш повечко парици ,разказваш на всички на дълго и на широко колко е добра тая колица .........и я продавашwolf написа:темата ми е подобна като на колегата Spectre с голфа, та въпроса ми е колко коня би могло да извади моето двигателче 1,3 55 к.с. adx,

- flash
- Автомобил: Golf III GT TDI
- Двигател: 1z 1994
vanko@az написа:Такааа , събираш повечко парици ,разказваш на всички на дълго и на широко колко е добра тая колица .........и я продавашwolf написа:темата ми е подобна като на колегата Spectre с голфа, та въпроса ми е колко коня би могло да извади моето двигателче 1,3 55 к.с. adx,
ако му махна катализатора, монтирам спортен филтър K&N и евентуално инсталирам чип от Брезел.После вземаш инстинска и правиш това запитване отново CAPISH???
Евала ти че го казваш!!!
Единственото под 100 кончета за тунинг което си заслужава(според мене) е тди 90 к.с.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994