Температура

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Martous
Автомобил:
Двигател:

Температура

Мнениеот Martous » Пон 14 дек 2009 23:39

Здравейте, малко тъп въпрос обаче не можах да се справя с търсачката... mhihi
Та на кое деление точно трябва да ми седи стрелката за водата когато двигателят е нормално загрял и кога се вкл. тази прословута перка. Защото преди няколко дена колата много трудно загряваше а пък сега като че ли много лесно загрява а хем е по студено и подминава средата на деленията а перката не се вкл.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: Температура

Мнениеот radotom » Вто 15 дек 2009 0:01

Добре, че аз се справих с търсачката, та видях, че за Г2 питаш :lol: :lol:
Стрелката трябва да седи изправена нагоре като .:пииип:. mhihi mhihi
С антифриз ли караш? На каква температура е точката на замръзване?
Провери маркучите- като почне да загрява долния- демек - като отвори термостата, какво показва стрелката?

Martous
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Martous » Вто 15 дек 2009 0:16

Ами за голф 2 питам :Mr Green Fun К
Колата я имам отскоро и идея си нямам какво има в нея, като я взех долях 2 шишета антифриз за по сигурно и тази сутрин в студа не беше замръзнала. В началото извънградско като се изсиля и изтива и парното изчезва, като спра тя загрява и като тръгна отново изтива... реших, че термостата седи постоянно отворен обаче от вчера точно обратното загрява доста и минава средата перката не се включва, обаче все се случва така че когато я видя толква загряла се налага да я оставям и взема да ми писва от тая кола... де нищо не разбирам ами ми праи и сумати мизерии та се чудя кво да я правя вече... даже като отида в някои сервиз не мога даже да си обясня проблема щот и аз нз къф е и се разбирам с хората като глухия и немия и накрая нищо не прая :banghead: Много зех да и се ядосвам и за някои неща почвам да си мисля че си въобразявам :dummy:

Потребителски аватар
gyleto
Автомобил: Golf 2
Двигател: PL 1991

Мнениеот gyleto » Вто 15 дек 2009 0:51

Смени термостата не струва много пари и поне ще се оттървеш от този вариант да ти е като проблем,перката я пробвай дали ти работи все пак, стрелката като е по средата тогава включва перката :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”