Вманиачаването е излишно.
Преди години когато имах е30 на първата смяна на маслото сложих Ман и лампата взе да гасне на 7 секунда

и стана един филм. Пълна проверка на маслена система – всичко 6, отново смяна на масло и филтър от друг магазин (да не би предния да е менте или без клапи) и пак гасне на 6-7 секунда лампата за маслото.
Щото бях фен отивам в сервиза на БМВ и от там взех филтър Мале и пак същия проблем.
Накрая ми писна, някои ми беше казал, че така е изградена системата и датчика се намира на такова място, че масло отива там на 6-7секунда, и в крайна сметка си карах така колата 3 години без проблем.Майтапа е, че отивам на 4г. в сервиза където ми сменят маслото, източих ме старото (старият филтъра го хвърлихме) и се оказа, че нямат в момента маслен филтър за моята кола и служебната им кола е извън града и майтап.
Почнаха да гледат по каталози но на никои производител нямаха налични. Накрая извадиха един чувал с някакви филтри и почнаха на гледат на резба кой ще стане.
Намериха един дето стана (без надпис на производител по него), сложихме маслото, паля и чудо ЛАМПАТА ГАСНЕ веднага. И така си я карах и замина е30-ката с този филтър и без проблеми.