theultimate написа:Ако го запалиш достатъчно "дистанционно" примерно от балкона има сериозна опасност да не си намериш колата после
Това не го разбрах

theultimate написа:Ако го запалиш достатъчно "дистанционно" примерно от балкона има сериозна опасност да не си намериш колата после
Sasho_yovev написа:Аз имам нагревател на малкия кръг да загрява много бързо но мисля че е много силен и убива акумулатора ако го забравишАко иска някой може да измислим нещо
Че на мен не ми е нужен
stelio_009 написа:Sasho_yovev написа:Аз имам нагревател на малкия кръг да загрява много бързо но мисля че е много силен и убива акумулатора ако го забравишАко иска някой може да измислим нещо
Че на мен не ми е нужен
Колега дай малко повече инфо за този нагревател-от къде го взе, върши ли работа, за колко време ти загрява колата,че замръзваме в този студ а и мисля колата ще е по икономична, поправете ме ако греша.
Sasho_yovev написа:Аз имам нагревател на малкия кръг да загрява много бързо но мисля че е много силен и убива акумулатора ако го забравишАко иска някой може да измислим нещо
Че на мен не ми е нужен
Има аларми с дистанционно палене.
(..представете си какво става ако си забравил
колата на скорост и пробваш да запалиш.. )
GTspecial написа:Има аларми с дистанционно палене.
(..представете си какво става ако си забравил
колата на скорост и пробваш да запалиш..)
Това с тръбите ми се струва грозно.
На старя голф сложих "велпапе" зад решетките
закрепен за щипките(Голф 3), а отдоло се изрязва
точно по отвора и просто се слага
от външната страна и не пада...
Иначе за Г4 май няма да стане.
По-принцип с хубав термостат за 3-4 километра трябва
да духне малко топло..
колега мног о бързо загрявя за 2км да вдигне 80 градуса малко е малко знам лиstelio_009 написа:за 1.5-2км.колата си загрява до 80 градуса
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта