Търсих го пак наскоро и не го открих в ЕКО.
Писах им на представителите и ми казаха, че щом е бил такъв проблема ще направят изключение и ще мога да си купя продукта като отида на техния адрес. Явно на дребно не работят хората и не са магазин. Не съм ходил де, офиса им е някъде на майната си и нямам време.
Преди седмица си мазах пак стъклата от старата тубичка, имах съвсем малко на дъното. Огромна разлика! При движение капките се плъзгат нагоре и много рядко се налага да използваш чистачки. Освен ако не е замърсено стътклото.
Вземайте и мажете смело, няма да съжалявате.
Търся следното на Turtle Wax
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Re: Търся следното на Turtle Wax
Колега, ако се прежалиш да им търсиш склада... вземи и за мен една опаковка. Ще съм ти благодарен 
не знам за този продукт, но рейн-офф върши много добра работа - като се има на предвид че мия колата всеки месец на автомивка, веднъж на около три месеца мажа стъклата - и при скорост над 40км/ч водата "бяга"от стъклото. Фен съм му на тоя продукт. Вече втора година. Има го в момента почти навсякъде, макар че по едно време можеше да се намери само в Лукойл. Пробвайте го и няма да съжалявате
- joro_kem
- VW експерт

- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
joro_kem написа::офф ето един алтернативен продукт: http://www.skodaclub-bg.org/forum/viewt ... 43&t=15579
досега съм пробвал единствено rain-off, но съм решил да пробвам горния продукт за стъкла и ще пиша за резултата.
пробвах - не съм доволен! то беше миене, па после подсушаване, па нанасяне, па стъклата се замазаха, абе филм голям... иначе пича е точен, донесе ми го на място в офиса.
Aneto написа:не знам за този продукт, но рейн-офф върши много добра работа - като се има на предвид че мия колата всеки месец на автомивка, веднъж на около три месеца мажа стъклата - и при скорост над 40км/ч водата "бяга"от стъклото. Фен съм му на тоя продукт. Вече втора година. Има го в момента почти навсякъде, макар че по едно време можеше да се намери само в Лукойл. Пробвайте го и няма да съжалявате
подкрепям напълно за рейн-офф-а! повече експерименти - не!
Здравейте,
Благодарим за проявения интерес. За съжаление нямаме възможност за поддържане на цялостното портфолио във всички наши обекти. Продуктът, за който се интересувате, може да намерите на станциите ни на бул Черни връх, ул Резбарска (срещу Мерцедес), бул Вапцаров (до София ленд ) и ул Кирил Николов (Банишора). Виждам, че в системата би трябвало да има количества по тези станции.
Това получих като информация от бензиностанции ЕКО.
-
brum
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
И аз да споделя малко впечатления от RainOff на Arexons - след старателно почистване на стъклата със хартиени кърпички и препарат за почистване на прозорци, намазване на препарата по хоризонтала, изсъхване на препарата, намазване по вертикала, изсъхване и полиране на прозореца после пак с хартиени кърпички ефекта е както следва:
* Издържа 1 месец на предния прозорец, чистачките и течноста за чистене на прозорците го съспитват.
* Замазва прозореца и след всяко минаване на чистачката са необходими няколко секунди докато прозореца стане пак напълно прозрачен
* Водата се отича назад лесно
. И буболечките се чистят по-лесно.
* Работи идеално по странични огледала и фарове. Общо взето там съм най-доволен от постигнатият ефект.
Друго което забелязах - при първоначално третиране пада много бурзо, за под 1 седмица, след повторно третиране вече държи по около месец.
Ако намеря случайно някаде по пътя алтернативният вариант за който пишеше колегата, ще споделя отзиви. Има подобни продукти за третиране на цялата кола. Разправят после, че с една водоструйка падала цялата кал насъбрана по нея. Нямало нужда от грам препарати за почистване. Някой да е пробвал?
* Издържа 1 месец на предния прозорец, чистачките и течноста за чистене на прозорците го съспитват.
* Замазва прозореца и след всяко минаване на чистачката са необходими няколко секунди докато прозореца стане пак напълно прозрачен
* Водата се отича назад лесно
* Работи идеално по странични огледала и фарове. Общо взето там съм най-доволен от постигнатият ефект.
Друго което забелязах - при първоначално третиране пада много бурзо, за под 1 седмица, след повторно третиране вече държи по около месец.
Ако намеря случайно някаде по пътя алтернативният вариант за който пишеше колегата, ще споделя отзиви. Има подобни продукти за третиране на цялата кола. Разправят после, че с една водоструйка падала цялата кал насъбрана по нея. Нямало нужда от грам препарати за почистване. Някой да е пробвал?
Днес намерих продукта на Търтъл вакс на ЕКО на бул. "Черни връх" в София. 9 лв. и нещо беше. Разгеле!
М/у другото преди няколко седмици мазах стъклата и зимно време ефекта на препарата по-бързо се губи, което и логично де.
М/у другото преди няколко седмици мазах стъклата и зимно време ефекта на препарата по-бързо се губи, което и логично де.
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Има го и в OMV !! 

achodemo написа:Има го и в OMV !!
Да, и аз го видях в ОМВ тези дни.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Да зема и аз да си купя такъв ?
На първа страница съм пуснал снимка на Търтъла, който имах в началото. Явно е гръцки, а сегашните са по-различни и май не са толкова добри колкото онзи, или поне така ми се струва. Ефекта минава по-бързо.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Този продукт, някой ползвал ли го е!
viewtopic.php?f=48&t=200113
Има и клип http://www.youtube.com/watch?v=HIGMB_R3pgI&NR=1
- achodemo
doaiena написа:Този продукт, някой ползвал ли го е!
Незнам дали е добро ,но е доста скъпо май....

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
achodemo написа:doaiena написа:Този продукт, някой ползвал ли го е!
Колега, не прочете ли, че струва само 12лв!!!!!
- achodemo
doaiena написа:achodemo написа:doaiena написа:Този продукт, някой ползвал ли го е!
Колега, не прочете ли, че струва само 12лв!!!!!
Прочетох да , 12лв за 20мл !! Имаш представа мисля колко са 20 мл.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”