Здравейте ще ви бъда благодарен ако ми кажете от кои магазини за резерни части за VW да си пазарувам тъй като от скоро имам VW и ми омръзна да ми пробутват скапани части и да се занимавам с накомпетентни продавачи. Пиша тази тема защото сигурно и други хора от форума са се сблъсквали с този проблем.
Значи вчера отивам да си търся датчик за налягането на маслото и във въпросния магазин /няма да го споменавам/ ми продадоха един на който уж пишеше Made in Germany и съответно уж е оригинален. Днес след като свалих стария датчик да го подменя на него пишеше налягане от 1,6 до 2,0 bar а на новия "оригинален" датчик /за който в магазина ми казаха че бил точно за този модел двигател и ставал/ пишеше 1,05 bar и според мен не е точно за този двигател, тъй като се консултирах и проверих че по каталог на този двигател му дават налягане на маслото 2,0 bar. Според мен разлика от 1 bar би било фатално за двигателя, и за това моля някой ако може да ми помогне, да ми каже от къде си пазарува редовно и без проблеми.
Благодаря ви.
Някой да ми каже свястен магазин в Пловдив за VW
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми това то си пише в каталозите, какви са датчиците.. в софтуера също..
Цвета на датчика също е от значение....
тези датчици са по 4-5 кинта, така че ментета там почти няма..
Просто са спали..
Защото разликата в сериният номер е в последната буква...!! която е някакъв индекс...
Съвет от мен..
отиди и го върни и си го смени с какъвто ти трябва..
ама да не стане после да ходиш да взимаш онзи за 1.05 бара
щото той по-трудно се намира...
Цвета на датчика също е от значение....
тези датчици са по 4-5 кинта, така че ментета там почти няма..
Просто са спали..
Защото разликата в сериният номер е в последната буква...!! която е някакъв индекс...
Съвет от мен..
отиди и го върни и си го смени с какъвто ти трябва..
ама да не стане после да ходиш да взимаш онзи за 1.05 бара

- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Ами кажи го този магазин да го знаем и да се пазим! Иначе какъв е смисъла?
Аз пазарувам в магазините на SNT сервиз (специализиран за VW) и, ако те обслужат в техния сервиз, носят гаранция за всичко. Единият е на пл. Шахпазян (срещу спирката пред градинката), а другия - на "6-ти септември" с големите емблеми на Мерцедес и Фолксваген!
Успех!
Аз пазарувам в магазините на SNT сервиз (специализиран за VW) и, ако те обслужат в техния сервиз, носят гаранция за всичко. Единият е на пл. Шахпазян (срещу спирката пред градинката), а другия - на "6-ти септември" с големите емблеми на Мерцедес и Фолксваген!
Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”