Колега добра мечта имаш

Аз такъв изпуснах буквално за едната броика преди месец в едно село до Търново - седяла си колицата в един гараж цели 9-10 години небутана от човек. Съвсем случайно научавам и отидох да я видя-спаднали гуми-напомпихме ги, , изпуснали спирачки и толкова - всичко друго - много добър 5

ръжда имаше тук там но по скоро козметична, салона чист, радиото пее, боята беше оригиналната доколкото ми каза човека - колата била на дядо му, той починал и внука влязъл във владение на имота и я открил в гаража.. Бутнахме я тя взе че запали .. е доста покиха и покашля. Гледам километража 74000 км, Викам колко пари да давам и да идвам с платформата да я вземам и да ходим при нотариус.. човека не знаеше цената явно на колата , но от моето ахкане и ентусиазъм сигурно се досето малко и ми вика: момче мисля да ти искам 1000 лева - аз съгласен отвсякъде (викам си ти и повече да искаш - за това запазеното костенурче - имаш ги) . Разбрахме се да я взема сутринта и да го водя при нотариус. И отивам на сутринта в 8 и гладам грозна картинка - тоз селянин (всички сме от село ама някои ще си останат за цял живот такива) да вземе моля ти се да разхвърля през нощта колата ама буквално на части, рязал с флекса ама като за вторични - жена му каза напил се и го ударила съчмата нещо и още махмурилия ми вади брадва насреща и вика : е на ти кола, е на ти кола и удря ли с брадвата де що свари по тенекиите, нотариус ти се е приискал ми вика........ леле умрях , не отзад се захапах от яд. Жена му ми се извинява, вика той като пиине и става неуправляем ..... ... та така ....
Пожелавам ти да намериш и със здраве да я караш