голф 3 със синхро

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
poni
Автомобил:
Двигател:

Re: голф 3 със синхро

Мнениеот poni » Сря 16 дек 2009 20:36

gad3n_ написа:и аз мога да ти изредя 1000 вида дето не са изградени от говнолин ама не е в това въпроса ... в случая говорим за синхрото ... ако си навит за експеримента донасяш заден мост с прилежащите му железа аз останалото го имам и го монтираме на моя голф който е далеч от сериозна перформънс кола и ти гарантирам че ще разпилея сичко МАКСИМУМ на 3-тия старт :) peace :да:

а да не би всяко рали да е със строшени дифове и счупени раздатки?160 коня не са малко,нали?

Потребителски аватар
ninja_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ninja_1 » Сря 16 дек 2009 20:38

poni написа:
gad3n_ написа:и аз мога да ти изредя 1000 вида дето не са изградени от говнолин ама не е в това въпроса ... в случая говорим за синхрото ... ако си навит за експеримента донасяш заден мост с прилежащите му железа аз останалото го имам и го монтираме на моя голф който е далеч от сериозна перформънс кола и ти гарантирам че ще разпилея сичко МАКСИМУМ на 3-тия старт :) peace :да:

а да не би всяко рали да е със строшени дифове и счупени раздатки?160 коня не са малко,нали?

Е,то Вр6 Синхро 2,9 е 192 коня.Сток... :roll:

Потребителски аватар
gad3n_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gad3n_ » Сря 16 дек 2009 20:42

да и сток чупи синхрото при агресивни стартове ... и пак казвам говорим за сериозни коли а не за стокаджийки :) аааа и за колегата 160 коня не са малко ако си карал цял живот жигула ... иначе са си малко :)

Потребителски аватар
poni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот poni » Сря 16 дек 2009 20:51

gad3n_ написа:да и сток чупи синхрото при агресивни стартове ... и пак казвам говорим за сериозни коли а не за стокаджийки :) аааа и за колегата 160 коня не са малко ако си карал цял живот жигула ... иначе са си малко :)

и кое не издържа на синхрото?
според теб разпределителни валове,бутала и половината други чарколяци из мотора+съединителя са "говнолин"?

Потребителски аватар
gad3n_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gad3n_ » Сря 16 дек 2009 21:02

потърсете из тунинг проектите по света и ще видите точно колко е здраво - има само 1 кола която дава сериозни времена със синхро което пак издържа 2-3 старта !!! .. няма да споря безсмислено е а и само пълним темата с глупости ... мога да ви наснимам малко чарколяк на парчета ако държите стига да не съм изхвърлил скрапа :)

Потребителски аватар
ninja_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ninja_1 » Сря 16 дек 2009 21:45

Добре де,защо неминуемо се стига до състезания?Една сток кола,ако се кара нормално,почти не се чупи.Ако се издевателства над нея,почват да се показват "бушоните".Зависи колко и къде е преоразмерена.Синхрото може повече от това,за което е създадено.И определено е по-здрава кола,спрямо еквивалента си 4х2.Къде е проблема?Че не понася повече от 250 коня и 400-500нм ли?Обяснете бе хора...Дизела от първия пост на колегата,по спомени е 245нм.Ще се строши ли синхрото?При положение,че си има сток такъв модел 4х4...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”