Пушка:)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
Пушка:)
Някой може ли да ми препоръча въздушна пушка + оптика за нея и евентуално от къуде мога да си я купа???За не много пари и за София говориме
- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
imedarov написа:Ми човека е на зор. Нали доставчиците се издъниха оня ден край Хасково ли беше край Димитровград ли и сега има ниша на пазара
Онези бяха Флоберкови, а той си търси въздушна не че тя не върши работа де.

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам китайска пушка,взех я преди 4-5г. за около 45 кинта.Работи добре но дразни с някви смешни аварии,примерно ми се откърти една планка дето се притяга приклада към цевта(пиклива заварка).Пружината доста бързо омекна,преди като слагах чашки с барут то те гърмяха вътре в цевта а след около 2-3 седмици спряха.Ако имаш некой друг лев за по скъпа няма да съжаляваш.
Моята нея ползвам от над година та ако ще я ползваш като мене по добре китайка.
Моята нея ползвам от над година та ако ще я ползваш като мене по добре китайка.
в бюджета ти влизат само тези модели: http://www.oragie.com/norinco.htm
това са най-евтините пушки на пазара, като цяло стрелят, но не очаквай много от тях. Ако взимаш такава, купи от този модел на зареждане , защото при другия се използва цевта като рамо при зареждане, което води до изкривяването и'. Има ги на промоция с оптика за 50 кинта
какво му плащаш
Средна класа пушки са испанските гаммо, на цени от 200 лева нагоре, най-добрите за мен са немските Диана, но те са по 1000 лева
това са най-евтините пушки на пазара, като цяло стрелят, но не очаквай много от тях. Ако взимаш такава, купи от този модел на зареждане , защото при другия се използва цевта като рамо при зареждане, което води до изкривяването и'. Има ги на промоция с оптика за 50 кинта

Средна класа пушки са испанските гаммо, на цени от 200 лева нагоре, най-добрите за мен са немските Диана, но те са по 1000 лева

Последна промяна от VWGT на Сря 19 апр 2006 15:45, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”