Тъй като търсих и в интернет и във форума нещо по моя проблем и не можах да намеря отговор реших да се допитам до вас. Сдобих се с поредния Фолксваген преди 1 седмица. Става въпрос за VW Jetta GL 2000 2.0i (бензин) и е американска версията, ако това има някакво значение (от Щатите пиша). Проблемът е във включването на скоростите. Не знам дали ме правят на будала или не, дали аз може нещо да съм направил, но ми казаха, че някакси съм разместил скоростите така че да не може да влизат всичките като хората. Проблемът е в задната или 5-та - или имаш едната или другата. Моделът на скоростната кутия е 1J0711565, произведена 03.99. Опитвах модел за реглаж на скоростите според Ръководството за поправка на колата, ама не се получава; пробвах няколко пъти (Самата трансмисия мисля, че е наред тъй като може да върви колата и на задна и на пета, но след настройки разбира се

П.С. Ако имате нужда, от някаква допълнителна информация, само кажете, каквото трябва, ще кажа, ако искате може и снимки да направя.