Коледна честитка :-(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Коледна честитка :-(
Както се казва в поговорката, "Не е виновен този който яде баницата, а този който му я дава" В този случай като сме толкова доверчиви, така ни се пада 

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Представи си следната ситуация. Прибираш се и пред входа си намираш 50лв на земята. Какво правиш? Прибираш ги и се правиш на водолаз в някоя кръчма или звъниш на колегите да си ги познаят..
В тая България неща без надзор не се оставят.. всеки може да влезе и да си я прибере.. особено някой "Уестли Снайпс", Белчо или нещо подобно.. Кой знае как са и се зарадвали
В тая България неща без надзор не се оставят.. всеки може да влезе и да си я прибере.. особено някой "Уестли Снайпс", Белчо или нещо подобно.. Кой знае как са и се зарадвали
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
да им исъхнат ръчиките
Все се надявам, че са цигани защото ако е някой добър съсед това вече ще е краят...

Все се надявам, че са цигани защото ако е някой добър съсед това вече ще е краят...
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
assd написа:пълен бълхаристан.
Ти в къв свят живееш колега?
Не се краде само в България със сигурност.
Кво трябва да направи държавата в тоя случай?
Или ББ е виновен, че не е назначил охрана на входовете на блоковете?
Да си оставиш нещо във входа е все едно да го оставиш на улицата...
Не мога да разбера ква е тая хранилка.
AmW написа:assd написа:пълен бълхаристан.
Ти в къв свят живееш колега?
Не се краде само в България със сигурност.
Кво трябва да направи държавата в тоя случай?
Или ББ е виновен, че не е назначил охрана на входовете на блоковете?
Да си оставиш нещо във входа е все едно да го оставиш на улицата...
Не мога да разбера ква е тая хранилка.
е? само ще дам пример от вчера - нали хванали групата за отвличания, голям шум, бойко вече се насира от кеф как действа системата и кво на другия ден ги пускат без 3ма... е тва е държавата, много европейска няма що. някъде таквиа ги прибират до живот - ама тука ги пускат след 24 часа.
или сега полицаите които убили оня глупак, ще ги осъдят защото превишили правата. някъде стреляш ли по полицай, направо те слагат на стола. тука нищо
изобщо държавата е пълна развалина, защо не прокарат един закон - който ти влиза в къщата за да краде - убиваш го на място, ей така ще се прочисти малко. нали в щатите, на които толкова подражаваме, домът е неприкосновен - влиза някоий да краде или да заплашва децата ти или жена ти - убиваш го като куче и си герой, отървал обществото от някакъв боклук
айде няма да се паля, щото имам много за казване. но понеже съм виждал как живеят хората в държави с почти клоняща нулева престъпност, виждам как е и в българия...
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кой са тия държави с почти нулева престъпност?
AmW написа:Кой са тия държави с почти нулева престъпност?
венага ти казвам такава в която съм бил - финландия. в момента и братовчед ми живее там, на пролет и аз заминавам там, трудно е да се опише какво представлява страна като финландия - спокойна, ред, никакви такива въпроси не тормозят хората там като парно, ток, заплати, кражби, убийства, отвличания. това го има само в дупки като псевдо евро държавата ни.
пък не от лично наблюдение съм чувал от леля ми, която беше в швейцария миналата година че там е просто друг свят, най-спокойния живот изобщо, толкова подредено че чак неприятно

това е, но най-голямо беззаконие в цяла европа цари точно тук, а уж сме европа. чак ме е срам че имам български паспорт, защото по света никой не знае нищо за нас освен че сме гадни престъпници. а гледах по канал 1 класацията за събитията на 20 век, и българи са изобретили такива неща с които би трябвало да сме известни по цял свят, а сме само известни с компира, репата и стоичков с разваления английски... много е жалко!
да само исках да добавя, че всички политици са продажници и тая държава скоро няма да се оправи. тоя бойко борисов е същия мошеник като останалите дето ги плюе - какво прави, нищо не прави. а хората му са толкова неподготвени че не знам, особено тоя ученик плевнелиев и дянков (бил топ банкер), голям е спец видяха всички какъв малоумник е и колко проблеми има с мисълта. от него нищо не се чу освен "ъъъ" и подобни запъвания и гениални идеи как да натовари хората с още по-високи данъци!
а за пенсиите даже не коментирам, ебати подигравката - оабче тия в съда дето нищо не правят и пускат престъпниците ще си вземели премии по пет хиляди, щото много работят. пълен смях!
мерси за вниманието

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми с това мислене и плюене по собствената ни държава как ще накараме някой да гледа с друго око на нас?
Браво на финландците. А дали Франция, Испания, Италия, Великобритания могат да се похвалят с престъпност клоняща към нулата?
Стига писахме в темата, че се отклонихме много.
Браво на финландците. А дали Франция, Испания, Италия, Великобритания могат да се похвалят с престъпност клоняща към нулата?
Стига писахме в темата, че се отклонихме много.
само дето ние сме една шепа хора, а се краде като за 100 милиона.
а за плюенето, какво друго му остава на човек като с избори нищо не се променя. остава му плюенето и мечта за емиграция, как едно цяло поколение, включетелно и аз, да не мечтае да се махне? държавата е да помага на хората, а не да им пречи, но тук се действа на принципа има човек - има проблем, няма човек - няма проблем. или те ликвидира буквално здравната система или стягаш куфарите и се махаш. познавам и от двата вида хора, не искам да съм от първия
който е заминал, не се е върнал и не е сбъркал! може да съм малко черноглед наистина, но може да нямам пари за хубава кола, защото не съм крадец (даже продадох старата за да си купя билет на пролет до цивилизацията), но поне съм видял малко свят и мога да сравня нормалното с ненормалното и ми е тъжно от този факт.
извинявам се за офтопика!
а за плюенето, какво друго му остава на човек като с избори нищо не се променя. остава му плюенето и мечта за емиграция, как едно цяло поколение, включетелно и аз, да не мечтае да се махне? държавата е да помага на хората, а не да им пречи, но тук се действа на принципа има човек - има проблем, няма човек - няма проблем. или те ликвидира буквално здравната система или стягаш куфарите и се махаш. познавам и от двата вида хора, не искам да съм от първия

извинявам се за офтопика!
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз щото съм в цивилизацията, плащам застраховка която струва колко колата ми(и ако не я платя ми я взимат). Данъци почти колкото половината ми заплата. И разбиват колата 5 пъти... щото съм в цивилизацията.
Щото виж в цивилизацията как от 15 сантиметра сняг се блокира цялата страна, щото е цивилизация не за друго.
Щото тая цивилизация те превръща в робот който да си плаща данъците и безбройните такси.
Щото виж в цивилизацията как от 15 сантиметра сняг се блокира цялата страна, щото е цивилизация не за друго.
Щото тая цивилизация те превръща в робот който да си плаща данъците и безбройните такси.
не съм стигал до англия (ако си там), но в българия положението никак не е добро, за нормалните хора (за бандитите е екстра). просто се плащат данъци, а парите потъват някъде и нищ оне се прави с тях, и всичко е много скъпо, не дай си боже да си с апартамент на изплащане! всеки има право да опита късмета си другаде, емигрант да си не е лесно, но не е лесно и да се трепеш тук за никякви пари. по-добре навън, но да имаш шанс да осигуриш по-добър живот на семейството си, а и после да се ползваш с всичките социални придобивки ако успееш да се установиш и да вземеш паспорт, а не тук да вземеш 120 лева пенсия с която да съществуваш едвам едвам, не да живееш.
пенсионерите на запад могат ли да се сравняват с българските, много е жалко положението на 95% от тях според мен, а пък на всякакви болни деца и семействата им още повече. а държавата не прави нищо, какви социални придобивки имат тези хора, държавите взимат от богатите и дават на бедните - а тука се взима от бедните и се краде от едни мошеници. и на запад се краде, обаче хванат ли те ти разкатават фамилията - онзи мадофф в сащ 150 години затвор за финансови измами. тука защо станишев и сие не ги тикнат на топло за 20 годинки? пародия.. пък и само супер отрицателни нещас е пишат из вестниците, телевизиите, интернет. бил съм в германия и най-продавания вестник билд си е като шок - весел и лек за четене, няма такива заглавия като тук. и това влияе на хората лошо, защото героите на деня са просто някакви отрепки и боклуци, но медийно стават звезди. много дразни - за такива в западните издания им отделят едно каренце в което пише "хванат е еди кой си, пратен в затвора за 30 години"
спирам да пиша, много стана политико-социално
пенсионерите на запад могат ли да се сравняват с българските, много е жалко положението на 95% от тях според мен, а пък на всякакви болни деца и семействата им още повече. а държавата не прави нищо, какви социални придобивки имат тези хора, държавите взимат от богатите и дават на бедните - а тука се взима от бедните и се краде от едни мошеници. и на запад се краде, обаче хванат ли те ти разкатават фамилията - онзи мадофф в сащ 150 години затвор за финансови измами. тука защо станишев и сие не ги тикнат на топло за 20 годинки? пародия.. пък и само супер отрицателни нещас е пишат из вестниците, телевизиите, интернет. бил съм в германия и най-продавания вестник билд си е като шок - весел и лек за четене, няма такива заглавия като тук. и това влияе на хората лошо, защото героите на деня са просто някакви отрепки и боклуци, но медийно стават звезди. много дразни - за такива в западните издания им отделят едно каренце в което пише "хванат е еди кой си, пратен в затвора за 30 години"

спирам да пиша, много стана политико-социално
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
AmW написа:Кой са тия държави с почти нулева престъпност?
Швеция, Финландия, Норвегия, Швейцария, Канада.......
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
отила е за жИлязо ! Ще си купите по-хубава !
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Благодаря за съчувствието колеги, че ще си купим по-хубава това е ясно, само не ми е ясно какъв човек си да крадеш от едно бебе и да го оставиш без количка...
Смятам, че за тия само законите на Крум - остават по чуканчета и да видим тогава как ще крадат
Смятам, че за тия само законите на Крум - остават по чуканчета и да видим тогава как ще крадат

Върни се в “ОФФ-Топик - други”