Нужда от професионален съвет...

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
mirro_21
Автомобил:
Двигател:

Re: Нужда от професионален съвет...

Мнениеот mirro_21 » Сря 16 дек 2009 17:04

браво и със здраве и от мен. :drunk
на сеата са му"малко'по ефтини частите,но това се компенсира с по-честата им смяна.
всичко си е до късмет,ако питаш мен.
преди да я купиш може да я Оглеждаш колкото си искаш и пак може да дадеш 500лв за ремонт.
а може и да отидеш(като някоии блондинки)и да кажеш"оо миличката ми"и да я купиш без да отв капака дори и да не пипаш по нея с години.
така,че не си го слагаи на сърцето и не ставаи роб на колата си.
караи,пии,еб.,и си носи новите дреи.

ПС:сложи секретни болтове,на тея джанти,че са много добри.
ако няма да слагаш...ми кажи къде живееш.хахха.шегувам се
добър избор :да:

eeyorefuckpooh
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eeyorefuckpooh » Сря 16 дек 2009 18:26

Мерси, мерси! Иначе по колата съм сменил само консумативи за сега и да чукам на дърво, вече 2-3 хилки съм навъртял и няма джан-джун нищо да се чува или да се усеща, че заминава! Доволен съм от избора, макар че ми се искаше чистокръвен VW да си взема, но това също е супер! Тези джанти се продават, ако някой се интересува да пише!

п.п.
Вече няма да се кача на бензинова кола! :D (поне не на без турбо) :twisted:

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Сря 16 дек 2009 21:09

страотна е колата, браво, честито, ама джантите не продавай, а ги остави за летни, актуални са!

зимни сложи 14" или 13" с високи гуми и си ок ...

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Съб 19 дек 2009 20:50

eeyorefuckpooh написа:Мерси, мерси! Иначе по колата съм сменил само консумативи за сега и да чукам на дърво, вече 2-3 хилки съм навъртял и няма джан-джун нищо да се чува или да се усеща, че заминава! Доволен съм от избора, макар че ми се искаше чистокръвен VW да си взема, но това също е супер! Тези джанти се продават, ако някой се интересува да пише!

п.п.

Ще те видим дали ще приказваш така след 6 месеца, като се почне с демпферните маховици, клапаните за регулиране на турбото и самото турбо, и EGR-a и ... т.н. защотот при дизела ... всичко се ЧУПИ!!!!

Не ти го пожелавам! Успех!

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Съб 19 дек 2009 20:57

Колега това по форумите ли го чете или от личен опит говориш?

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Нед 20 дек 2009 2:09

KirilGeorgiev написа:Колега това по форумите ли го чете или от личен опит говориш?

Ако въпросът е към мен .... ДА от личен опит го говоря!!!

Потребителски аватар
Crusader
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Crusader » Нед 20 дек 2009 12:01

За съжаление колегата Коксан е прав, мен точно такива проблеми със съединители и демпферни маховици по 1000+ лв. както и проблеми с турбини с променлива геометрия /1600 лв./, ме отказаха от карането на един страхотен комън рейл /140hp/ дано при новият колега това да не се случи...
За мен извода е : аз дизел втора ръка повече няма да си купя!!!

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Нед 20 дек 2009 18:12

Колата ако е на нормални километри 200 000-250 000км и е подържана нормално няма да има подобни проблеми човека.Цените на частите са доста по ниски вече.За 150 000км с ПД не се е развалило нищо от изброените неща при положение че не съм най добрия стопанин.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Нед 20 дек 2009 18:47

eeyorefuckpooh написа:Мерси, мерси! Иначе по колата съм сменил само консумативи за сега и да чукам на дърво, вече 2-3 хилки съм навъртял и няма джан-джун нищо да се чува или да се усеща, че заминава! Доволен съм от избора, макар че ми се искаше чистокръвен VW да си взема, но това също е супер! Тези джанти се продават, ако някой се интересува да пише!

п.п.

дай инфо за джантите
колко болта, разстояние м/у болтовете и тем-подобни работи

eeyorefuckpooh
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eeyorefuckpooh » Пон 21 дек 2009 12:42

Bobi_S13 написа:

п.п.

дай инфо за джантите
колко болта, разстояние м/у болтовете и тем-подобни работи

17" , 4х100 незнам колко джаула са обаче. Те сега са в един приятел. Трябва да го питам за подробности, щото е по в час от мен. Само, че аз съм от Варна и ако някой се интересува от тях и в крайна сметка иска да ги купи ще трябва да дойде до тук. :)
А относно другите коментари, зависи как е била подържана колата, как я подържам аз и колко късмет ще имам с нея като цяло. Като гледам аватара на колегата Crusader предполагам, че е имал алфа и парите, които е дал за части са нормални, особено за кола след 2000г., дизел, че и комън рейл! А що се отнася до колегата Koksan, незнам какво трябва да си купя, че да не се счупи или износи след дълго време на експлоатация! Парите са си пари! Все за нещо ще ги дам! :) Иначе мерси пак! :)

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Пет 22 яну 2010 22:52

аз и сега бих избрал полото но бензин 1.6 куб. ама и с 1000-дарчето ми е добре сички други отпадат, аре може и сеата и нисана ама бензинки - никога дизел че стар и с ръзвартяно турбо ужас

eeyorefuckpooh
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eeyorefuckpooh » Сря 10 мар 2010 20:10

Въпрос на гледна точка! Аз карах едно подобно на твойто(в смисъл кубатура) само, че беше 1200куб. клио ииии какво да ти кажа...разликата м/у двете коли(реното ми и сега сеата ми) е от земята до небето! Няма място за сравнение! А относно дали бензин или дизел, мисля, че няма да ни стигне всичкото време на света да спорим кое е по-добре. :) Всяко си има и + и -!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”