подгрЯващи свещи за AAZ ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
подгрЯващи свещи за AAZ ?
Здравейте, колеги; въпросът ми е за Венто 92 г. AAZ мотор - колко е продължителноста на нагряване на свещите, греят ли и след като угасне лампата за нагряване ? Питам, защото имах Опел Кадет, на който след като му угасне лампата, свещите греят още 20 секунди. Благодаря_ви предварително. 

Последна промяна от gr_kanev на Нед 20 дек 2009 21:00, променено общо 2 пъти.
Причина: Какво имате против главните букви, препинателните знаци и правописа като цяло ?
Причина: Какво имате против главните букви, препинателните знаци и правописа като цяло ?
- bqlovento
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: подгреващи свещи за ааз
Подгряването ти се включва с първото отваряне на шофьорската врата и продължават да греят до угасване на лампата,случвало ми се е да се забавя с даването на контакт и после лампичката изобщо не светка.Пише го в инструкциите на колата.
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
А самите свещи къде се намират и трудно ли се сменят?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Намират се отпред на двигателя, под дюзите, но щом не знаеш къде се намират, едва ли и ще_ти е лесно да ги смениш. Иначе се сменят лесно - сваляш тръбичките от дюзите и от помпата, след това откачаш моста(пластината), която свързва свещите и ги отвърташ с 12 ключе. Иначе казано, ако не ти е станало ясно или не си правил до сега нещо подобно, отиди на майстор, за да нямаш 

Последна промяна от gr_kanev на Нед 20 дек 2009 20:59, променено общо 1 път.
- bqlovento
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: подгрЯващи свещи за AAZ ?
Вчера сменях, и преди съм сменял - трудно е, но не се свалят никакви тръбички, става и така, но е неудобно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: подгрЯващи свещи за AAZ ?
приятел ще ме караш да ходя на вечерни уроци по български и литература ли .
На мен ми е ясно че може да се сменят и така но защо да се мъчи колегата когато е по лесно да ги свали тръбички те и няма да се мъчи но все пак всеки си решава
На мен ми е ясно че може да се сменят и така но защо да се мъчи колегата когато е по лесно да ги свали тръбички те и няма да се мъчи но все пак всеки си решава

Върни се в “Дизелови агрегати”