Какво значи "грешка 01"? Не се ли оправя с рестартиране на компа? Не вярвам да е чак толкова сериозно - все пак само една букса се разкача при демонтажа и монтажа.
Така доколкото разбирам имал си си нормално парно. Спукало ти се е радиаторчето и майстори са ти го сменили. След това парно няма. Така ли е? Да не излезе пак някоя "майсторска" грешка.
Ако ситуацията е такава защо не им направиш рекламация и да си отстранят проблема?
По този повод..........един мой приятел след ремонт на баня установи, че канала му не поема и грам вода. Извика майсторите и се оказа, че пичовете навряли един парцал в канала, за да не се пълни с мазилки и други боклуци и забравили да го извадят. Голям зор видяха щото беше тръгнал по канала и заседнал. Извадиха го с тел.
Та стават и такива грешки понякога.
проблем с парното на голф 3 1.8 помогнете
-
bosyt
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с парното на голф 3 1.8 помогнете
колеги а можели даса разменени марку4ите които влизат в радиатор4ето?и ако маже даите снимка как трябва даса
никои ли неможе дами памагне 

-
bosyt
- Автомобил:
- Двигател:
марку4ите са добре,но забелязах 4е нямам въздушен филтар на копето,можели от него да неми духа топло в копето?даите савет??вси4ко и смених и пак няма хубаво парно 
Последна промяна от bosyt на Вто 19 яну 2010 23:22, променено общо 1 път.
-
bosyt
- Автомобил:
- Двигател:
здравеите колеги намерих проблема на парното на голф4ето след толкова мъки,проблема беше 4е марку4ето което влиза в казан4ето беше запушено,от троиника които е на главата на двигатела,из4естихго и топлото доиде
сега мисля 4е трябва малко да ошеря дупката на троиника,ве4е е африка
благодаря на колегите които се отзоваха дами помогнат
благодаря на саита,vwclub,4его има и даси помагаме 
сега мисля 4е трябва малко да ошеря дупката на троиника,ве4е е африка
благодаря на колегите които се отзоваха дами помогнат
благодаря на саита,vwclub,4его има и даси помагаме 
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
shockhead написа:Добре де на какво мирише в крайна сметка? И ако вероятната причина е антифриз според опита на колегата radi_nrj, то губи ли ти се антифриз наистина от охладителната система.
А това, което аз предлагам е да избегнете "голямото разглобяване" от посочените теми и снимките вътре. За да Ви стане топло за по-малко от 2 часа е необходимо:
1.Да демонтирате жабката и пластмасовата кора под нея;
2.Ще Ви се открие гледка на въздуховода от вентилатора до кутията с клапите;
3.Точно на снадката преди клапите има 6 скобички, които се вадят с натискане настрани - трябва да се види, трудно се обяснява). Две от тях са на задната страна и не се виждат. Аз не се затрудних да ги откопчея с напипване;
4.Откъм двигателния отсек има една гайка, която държи болт, фиксиращ въздуховода след вентилатора. Много ядове брах докато разбера защо не излиза пустия му въздуховод;
5.Извадете буксата за захранването на вентилатора. Намира се някъде около средата на въздуховода;
6.След като сте свалили скобичките и сте развили болта може безпрепятствено да свалите вентилатора с прикрепения към него въздуховод до клапите;
7.След свалянето му ще видите първата клапа. Тя е за топло-студено;
8.Аз използвах фин мокет и лепило "Прома" за да изрежа парче мокет с големината на клапата и да го залепя върху нея. Малко моя логика - залепих парче и на срещуположната страна на клапата т.е. залепих две парчета едно срещу друго от двете страни на клапата. Мислех си, че когато духа срещу посоката на залепяне може след време въздушната струя да отлепи парчето.
За преместване на клапата от лицевата и опаката страна използвах врътката за топло и студено.
А сега и малко подбрани от мен снимки от подобни теми, ако колегата radi_nrj разреши разбира се:
На първата снимка се вижда до къде трябва да стигнеш за да можеш да работиш.
Зимата дойде и аз реших да си оправя клапите на парното, нещо което отлагах от много време!
Колега shockhead имаш едно голямо евала, всичко се прави по начина както си го написал, но не е нужно да се сваля жабката!
- zlatev83
- Автомобил:
- Двигател:
На мен също ми предстои смяна на радиатора на парното и си закупих нов. По-късно чух, че нещо хлопа вътре в него(при завъртане на радиатора нагоре-надолу). Това нормално ли е? Благодаря Ви предварително за коментар.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”