Проблем с печката :s

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
smirnoff_red
Автомобил:
Двигател:

Проблем с печката :s

Мнениеот smirnoff_red » Нед 20 дек 2009 17:47

здр, искам помощ имам Голф 3 1,9 ТД AAZ проблема ми е следния колата е минала технически ремонт миналото лято бе подготвена за дълъг път за всекидневно каране но в последсвие си взех друга кола :Mr Green Fun и колата все в гаража седи и скоро почнах да я изкарвам по малко и изведнаж ми изгоряха и 4-те подгрявни свещи (бяха сменени мин година - февуари някаде)наведнъж и то смених ги с други и замерих дали дава ток и по колко го дава бушона на релето си е ок и все пак го смених когато дам на контакт 15 сек се подгряват свещите(така ми казаха) и вече като запалиш нали изгасват уж е моите не спират докато не изгорят death като откача и изолирам кабела дето се захваща за лентата на свещите (дето свързва 4те свещи) и замеря наново си спира на 15 сек +-2 няма проблем има ток до колкото време е нужно обаче закачали свещите (да им сложа кабела само, няма отечки или замаслявания сичко прегледах) и изгарят след време работа ,по 2-3 мин сам гледал как бачкат без да спрет на топъл двигател... имате ли някви идеи какво може да ми прай такъф проблем :banghead:

ПП: това като отвориш вратата да се вклучват свещите вярно ли е че си нямам предстаа за това :?:

Последна промяна от smirnoff_red на Нед 20 дек 2009 22:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Re: Проблем с печката :s

Мнениеот fox_vt » Нед 20 дек 2009 20:08

Някъде има нещо залепнало или с нагорели контакти които при силен ток залепват.То при АА3 не се ли включваха като отвориш вратата?

Потребителски аватар
smirnoff_red
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с печката :s

Мнениеот smirnoff_red » Нед 20 дек 2009 20:20

нямам си понятие от това :screwy утре живот здраве ще я вида ко пуска или не

Върни се в “Дизелови агрегати”