Изчисти си естакадата и си прибери колата в гаража. И без друго не се очакват повече валежи близките дни.
ПП
И не давай зор на помпичката за да не я изгориш докато ти е замръзнал казана.

Замръзнала течност за чистачки?
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Замръзнала течност за чистачки?
1. Съдът за течността не може ли да се смъкне лесно или поне без особени трудности?
2. Ток имаш ли в гаража - ако има сложи под съда една духаща печка за няколко часа.
2. Ток имаш ли в гаража - ако има сложи под съда една духаща печка за няколко часа.
- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
groznika,след като замръзна водата пробвах без да задържам да видя дали има промяна,но греда.На следващия ден пробвах пак,но помпата не завъртя,имам съмнения,че е замръзнало и то...тъй като предния ден бях на витоша,та тоя ден т.е нощ
за последно видях,че от пръскалките излиза течност
Колкото до това с паркингите...ще го пробвам като предпоследен вариант.
Спам:
Това е талонче от 15 януари тази година.Бяхме на кино в мола и бариерата на излизане беше вдигната.Миналата седмица проверихме талончето и се оказа това
---->

Колкото до това с паркингите...ще го пробвам като предпоследен вариант.
Спам:
Това е талонче от 15 януари тази година.Бяхме на кино в мола и бариерата на излизане беше вдигната.Миналата седмица проверихме талончето и се оказа това
---->

- Plehi
- Двигател:
The Red Guy написа:1. Съдът за течността не може ли да се смъкне лесно или поне без особени трудности?
Ток има.Утре след работа ще се погрижа.Мерси на всички

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Nikkolay написа:moimoimoi написа: вкарай я за 1-2 дена в някой подземен гараж-примерно на кино или магазин
това е хубава идея, ама после трябва да плати по 2 лева на час, колкото е стоял, за да излезе. Нали знаете, че там е с едни билетчета, при които само първия час или два са безплатни
с водоструйка по-евтино ли ще му е и ще си наака цялата кола.
Освен това гледането на филм не е като пари за нищо.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
закарай си колата в някой подземен паркинг. молове в шопско имате доста. аз моята снощи както беше замръзнала цялата я оставих за 4ч в мола докато гледам филм. всичко се беше разтопило и работеше. и тия глупости със спирта, солта и духалките просто ...
От сряда температурите се вдигат до 11 С, изчакай до тогава и само ще се размрази, а после му сипи спиртец.
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
В мола всичко се топи, че е такава кочина вътре... е и аз днес наминах за 4ч. с голфа, едно ледче не остана по него
А течноста за чистачки не знам какви боклуци продават, че и много скъпо... от аптеката си взех спирт 1л около 5 лева май беше 95 градуса
та сипвам и малко от него бонус към течноста, и въпкреки че я разреждам доста до сега не е замръзвала.

- Plehi
- Двигател:
10 минути на топлата пароструйка...и даааа чух блаженния звук на помпичката,а след 5 секунди започнаха и пръскалките
Цялото удоволствие излезе 10лв и 2 евра.Безценно!Поне за тези,които нямат време за други варианти.

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Най-лесния вариант според мен е 2 часа в мола, малко преди да изтекат излизаш, обратен завой и пак влизаш за още 2 часа безплатно и със сигурност ще го отпусне, за мен е най-мързеливия вариант това 

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В тази връзка, вчера в мола си чистеха колите от снега
и долу беше езерото Ариана. Да не говорим за места, те са химера
Ако ще ходите заредете се с нечовешко търпение и се оборудвайте с плавници, шнорхели и противогази

Ако ще ходите заредете се с нечовешко търпение и се оборудвайте с плавници, шнорхели и противогази

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Koлегата вече си реши проблема, няма смисъл да чоплиме.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”